1976 Impala Specs

1976 Impala Specs


1976 Chevrolet Impala var den siste "Big Chevy" produsert; i 1977 Impala ble forminsket og fullstendig redesignet. Impala og Caprice var de eneste i full størrelse modeller produsert etter 1976. 1976 Impalas brukt den forrige 1975 Caprice nese, med en ny "egg kasse" grille innsats og quad runde frontlykter. The Custom Coupe, som var den Caprice Coupe kroppen pakket inn i Impala trim, var det bare to-dørs Impala tilgjengelig i 1976.

Spirit of America-pakke

"Spirit of America" ​​var en trim pakke tilbys på coupé modeller av 1976 Impala. Pakken var tilgjengelig til en høyere pris, men inneholdt tilpasningsmuligheter som var unike for basismodell Impalas. Biler med denne pakken hadde spesiell hvit eller blå kroppsmaling, pinstriping og interiør i enten blå eller rød. Interiøret trim også inkludert farge-tastet gulvmatter og seter. Eksteriøret holdt sports-stil utenfor dual eksterne speil, en hvit vinyl topp, vinyl kroppen side molding innsats, spesielle hjulkapsler og valgfrie rally felger - denne siste bevilget fra Chevrolet C10 pickup lastebil. Spesielle fender og dashbord merker rundet av pakken.

Landau

Den 1976 Impala var tilgjengelig i en Landau-modell, som fortsatte gjennom 1970-tallet og inn på 1980-tallet. I likhet med "Spirit of America" ​​alternativet Landau var først og fremst en opptreden pakke. Modellen holdt et utvalg av spesielle lakkfarger, farge tastet hjulkapsler og pinstriping. Det også omtalt vinyl kroppen side molding innsats, sports-stil dual utenfor remote-speil og en Landau vinyl tak som var aksent med en krom-band. de spesielle funksjonene i interiøret var gulvmatter og bilbelter som koordinert med utvendig maling farge. spesielle dashbordet og fender emblemer rundet av pakken.

performance Options

Impala hadde luksus som simulert rosentre vinyl trim på instrumentpanelet, en vinyl halv-tak og en delt 50/50 benk med et utvalg av sport klut eller vinyl trim. Andre alternativer inkludert strøm bremser, automatgir, forholdet servostyring variabel, foran og bak stabilisator barer, en radial avstemt fjæring med modifiserte støtdempere og trippel enhet wraparound bakre baklysene. Den 1976 Impala var siste året for Chevrolets 454-kubikk-tommers V-8. Andre motoralternativer inkludert 305-kubikk-tommers, 145-hestekrefter V-8; 350-kubikk-tommers 165-hestekrefter V-8 og 400-kubikk-tommers 175-hestekrefter V-8.