1974 Super Beetle Vindus Removal

1974 Super Beetle Vindus Removal


Volkswagen Beetles alle hadde flate glass frontruter til 1973, da Volkswagen introduserte en buet glassruten i deres Super Beetle. Ifølge SuperBeetle.com, Volkswagen gjorde dette for å imøtekomme nye sikkerhetskrav i USA som krever en større avstand mellom frontruten og beboere av bilen. Mens de flate glassfrontruter kan ha vært enklere i stilen, de buede frontruter er ikke vanskeligere å fjerne eller installere. Den enkleste metoden for fjerning innebærer å ødelegge den gamle gummipakning, men det er mulig å opprettholde tetningen.

Bruksanvisning

Metode # 1: Vindus Fjerning bevare den gamle Rubber Seal

1 Jobbe fra en av de beste innvendige hjørner av frontruten, skrelle gummi bort fra metallchassis med fingrene. Skrell tilbake noen inches av gangen, mens du trykker litt glasset ut mot fronten av bilen med håndflatene. Ikke presse for hardt eller glasset vil bryte.

2 Jobb deg over den øverste kanten av frontruten, peeling gummipakningen bort fra metallet. Arbeid deg nedover venstre og høyre side av frontruten. Gå tilbake og gjenta prosessen hvis noen av gummipakningen glir tilbake på plass.

3 Trykk forsiktig den øverste halvdelen av frontruten ut mot fronten av bilen. Stå utenfor og løft forsiktig glasset ut fra åpningen. Trekk gummipakningen.

Metode # 2: Vind Fjerning Ødelegge Old Rubber Seal

4 Starter inne i bilen på en av de øverste hjørnene på frontruten, sette inn et verktøy kniv mellom frontruten glass og gummipakningen. Skjær gjennom gummipakning langs den øvre kanten av frontruten.

5 Skjær gjennom gummipakningen på hele venstre og høyre side av frontruten. Forlater den nedre kanten av gummipakningen intakt. Sjekk de øverste hjørnene for å forsikre deg om at du har kuttet hele pakningen.

6 Trykk den øverste halvdelen av frontruten fra innsiden av bilen, tar stor forsiktighet for ikke å deformere glasset eller presse for fort. Når den øverste halvdelen av glasset er en tomme eller to ut fra metallet, gå utenfor og løft frontruten bort fra åpningen. Trekk gummipakningen.

Hint

  • Det er ikke nødvendig å fjerne vindusviskerne for å fullføre jobben. Bare vippe dem mot fronten av bilen.