1973 Pontiac Trans Am Specs

1973 Pontiac Trans Am så noen endringer i fjorårets modell, inkludert en endret støtfanger og et nytt egg kasse stil grill. Dette var også det året den karakteristiske fuglen design på panseret ble innført. For bil historikere, muskel bil aficionados, samlere og bruktbil kjøpere 1973 Pontiac Trans Am spesifikasjoner er gjenstand for interesse.

motorer

1973 Trans Am kommer med en av fire forskjellige motorer --- 350, 400, 455 og 455-SD eller Super Duty. Av sistnevnte, bare 252 ble fremstilt ved Pontiac. Mens motorene variert i størrelse, de er alle V-8 typen motorer. De respektive hestekrefter rangeringer for de forskjellige motorene er 150, 230, 250 og 290. dreiemoment for de 350 stands på 325 ft-lb med 455 clocking 370 ft-lb og Super Duty skilte 390. Motoren satt i front .

Hastighet

1973 Trans Am er en imponerende bil når det gjelder hastighet. Den høyeste ytelse versjon, SD, og ​​har en stående kvart mile på 14,7 sekunder. Bilen går fra null til 60 på 7,1 sekunder. Toppfarten på bilen står på 114 mph.

Overføring

Den Trans Am kom med en av to forskjellige sendinger, tilgjengelig med alle motormodeller. Alle biler kom med en fire-trinns manuell girkasse standard. Men kjøperne hadde også muligheten til automatgir, kalt Turbo-Hydramatic.

farger

Bilen ble i et antall farger både innvendig og utvendig som varierer avhengig av den type overføring er valgt. Den automatiske ccame i farger som cameo hvit, Ascot sølv, gull oliven, Buccaneer rød, Burma brun, Navajo oransje, Valencia gull, frodige grønne, florentinsk rød, Admiralty blå og Brewster grønt. Standard overførings bilene var tilgjengelig i én farge som automatikken ikke var --- porselen blå. Interiøret var tilgjengelig i hvitt, svart og sal standard samt tilpassede hvit, svart, sal og burgunder. Det var også et alternativ for klut beige møbeltrekk.

alternativer

Du kan få denne bilen med en rekke alternativer, kosmetiske og ellers. Bilen var tilgjengelig med en bakre spoiler for å øke luftmotstandskoeffisient. Strøm låser og vinduer var tilgjengelig som tilleggsutstyr, som er air-condition. Du hadde også muligheten til en håndtering pakke og rally eller honeycomb hjul.