1972 Heavy Chevy alternativer

1972 Chevrolet Chevelle satt sitt preg blant muskel biler i løpet av sin dominerende æra i begynnelsen av 1970-tallet. Malibu, Super Sport (SS) og Heavy Chevy var noen av de allsidige modeller som Chevelle tilbys for å imøtekomme varierende smak av Chevy lojalister. For å overholde de nye statlige utslippskrav, Chevrolet endret utformingen av Heavy Chevy i 1972 for å oppnå betydelig drivstofføkonomi. Da bilen kom ut i 1972, prisen var ca $ 3500.

ytelses~~POS=TRUNC

The Heavy Chevy kom med en 5,7-liters 350 kubikk tomme small-block motor. Det brukes en toppventil drivverk og hadde et kompresjonsforhold på 8,5-til-1. Motoren hadde åtte sylindre er anordnet i en V-formet utforming. Boringen var 4 inches mens slaget motoren var 3,48 inches. To typer motorer var tilgjengelig, en som kan generere et maksimum på 165 hestekrefter og en annen som kunne produsere et maksimum på 175 hestekrefter. I 1972 hadde Chevy ombygd Heavy Chevy å kjøre på blyfri bensin for å møte regjeringens restriksjoner mot blyholdig bensin.

Transmisjon og behandlingsspesifikasjoner

Ulike sendealternativer kom i Heavy Chevy. De manuelle girkasser tilgjengelig var de tre-trinns girkasse og de fire-trinns girkasse. Automatgiret alternativene var de to-speed "Powerglide" konfigurasjon eller tre-trinns "Turbo-Hydramatic" overføring. Kjøperen hadde muligheten til å velge fra Vakuum strømtrommelbremser og makt skivebremser. For bakakselen, den bakre utgangen forholdet varierte 2,73 til 4,10 i forskjellige modeller. Bilen hadde også en kraftig påkjørsel suspensjon. Cruise control var en annen distinkt funksjon på Heavy Chevy.

utvendig Spesifikasjoner

Den egenvekt på bilen var 3,170 lbs. Dens totale lengde var 210 inches, mens den totale bredden var 72 inches. To-tone maling kombinasjoner var tilgjengelig for utvendig. Sorte striper løp langs lengden av kjøretøyet, og det hadde en kalesje med en vinyl tak. Bilen kom også med en defroster for bakvinduet.