1971 VW Bug Specs

1971 Beetle er en subcompact bil som er designet av den tyske bilprodusenten Volkswagen. Disse bilene er også noen ganger referert til som Type 1 eller Bug. The Beetle kom på markedet tilbake i 1946 og overlevde i 57 år før produksjonen opphørte i 2003. Volkswagen New Beetle, utgitt i 1998, er fortsatt i produksjon fra 2010.

Makt

Den Volkswagen motoren er plassert på baksiden av kjøretøyet. Den inneholder fire sylindre totalt. Solid ventilløftere i motoren holde ventilene i god stand ved å beskytte dem mot termisk ekspansjon. Motoren har en fortrengning (volumet av den plass i hvilken et stempel beveger seg i hvert slag) av 96,7 kubikk inches. Den har også en 7,5: 1 kompresjonsforhold - forholdet mellom stempel og sylindervolum på både begynnelsen og enden av et kompresjonsslag fra det øvre dødpunkt (TDC) til nedre dødpunkt (BDC). Veivakselen inneholder fire hovedlagrene. En 12-volts system leverer motorens elektronikk. Alt dette frembringer en utgangseffekt på 60 hestekrefter med en hastighet på 4400 rpm. Maksimalt 82 fot-pounds av dreiemoment ved 3000 rpm er også oppnådd. Hestekrefter i forhold til vekten er 29,7 pounds til hver enhet av hestekrefter. Volkswagen benytter en 1,6 liters motor, og det er 37,9 hestekrefter til hver liter.

intern Utstyr

En enkelt kamaksel er plassert i topplokk, som opererer støtstenger som utløser vippearmer. En luftkjølesystemet styrer temperaturen i motoren, slik at den utfører sin potensial og ikke overopphetes. Den riktige blandingen av luft og drivstoff er blandet gjennom Volkswagen Beetle er Mikuni forgasser; denne består av en tønne, gjennom hvilken luft strømmer inn i innløpsmanifolden. Alle motorens effekt transporteres til Beetle hjul via en manuell girkasse med totalt fire tannhjul. Volkswagen Beetle er en bakhjulsdrevet bil.

Annen informasjon

Volkswagen Beetle kjører på vanlig gass og veier inn på 1,789 pounds. I 1971 var det totalt 1,284,928 biller produsert. Det ville ha kostet noen mellom $ 1840 og $ 2750 for å kjøpe en av disse bilene på den tiden.