1971 Ford lastebil Spesifikasjoner

I 1971 utgitt Ford tre modeller for F-serien av pickup lastebiler. Disse modellene var brød og smør av selskapet og Ford sluppet dem med best mulig utstyr og drivverket tilgjengelig i denne perioden. 1971-modellene er en del av F-serien 'femte generasjon og omtalt bedre interiør spesifikasjoner som forbrukere krevde bedre komfort og kjøreopplevelse.

Klipper og Modeller

1971 Ford F-serien ble lansert i tre modeller; F100, den F250 og F350. De var tilgjengelig i flere trims og inkludert luksus pakker som inkluderte Ranger XLT og Explorer Special. Klipper inkluderte Chassis og Cab, den Flareside, den Styleside og plattform. Disse trims kom i enten en kort eller lang seng, avhengig av modell.

Den valgfrie pakker ble i hovedsak konsentrert om lastebilens interiør, for eksempel tre-tone aksenter og dype polstrede seter funksjoner i XLT pakken. Alle modeller også omtalt Ford Twin I-Beam uavhengig forhjulsoppheng, slik at en mer behagelig og mykere kjøring. De ble også utstyrt med blad-type bak fjærer for bedre stabilitet og kontroll.

motor alternativer

Basen motor for alle modellene var en 3.9L motor med seks sylindre og en forskyvning på 240 kubikk inches. Den hadde en overhead valvetrain (OHV) kombinert med en one-barrel forgasseren. Det var i stand til å produsere en nominell effekt på 140 hestekrefter. Det kom også standard med en tre-trinns manuell girkasse. Flere motoralternativene var også tilgjengelig, avhengig av modell. Disse alternativene inkluderte en 300 CID Inline seks-sylindret motor, en 360 CID V-8 motor og en 390 CID V-8 motor.

Funksjoner og Nåværende Prising

De luksuriøse pakker inkludert tepper, en AM / FM audio system, air conditioning, servostyring, en Cruise-O-Matic overføring og et utvalg av tre fargebånd for bilens interiør. En annen ytelse pakke alternativet var Heavy Duty Special. Denne pakken inkludert heavy-duty utstyr som inkluderte fjærer, et amperemeter, oljetrykksmåler, en dynamo og en bakre trinn støtfanger. Siden 1971 Ford lastebiler er over tre tiår gamle, sine priser avhengige av tilstand og ettermarkedet modifikasjoner. Som i 2010 en 1971 Ford lastebil kan koste rundt $ 1500 og opp til $ 15.000.