1971 Dodge Colors

1971 Dodge Colors


Dodge produsert mer enn et dusin modeller i forskjellige farger i 1971. De dagene, i en tid med muskelbiler, var det lite bekymring for kostnadene for bensin, og utvendige fargene var mer flamboyant enn i dag. Vintage kjøretøy samlere er nå søker originale reservedeler og lakkfarger.

Lader

Mange produsenter ble krympende deres motor størrelser og nedbemanning form "muskel bil" æra i begynnelsen av 70-tallet. Chrysler holdt på med Dodge Charger. Den redesignede 1971 Charger hadde curvy styling. RT trim var fet, med et bredt spekter av levende farger, inkludert "grønn go", "citron yella" og "plomme gal." Andre farger inkludert lyse rødt, turkis og fiolett.

Utfordrer

1971 Dodge Challenger gikk styling endringer i baklysene og grille. Singelen-baklykten ble to lamper i 1971. En dobbel Challenger grille ble malt sølv på standardmodeller og svart på R / Ts. Utvendige farger og striping alternativer gjort Dodge Challenger lett for kjøpere å lage en tilpasset bil. Det var en Dodge Challenger som fylt Indianapolis 500 løp i 1971. Dodge senere produsert 50 Challenger konvertible tempo bil dukker, som alle var malt hemi orange med hvite topper og interiør. Andre Challenger farger inkludert gull metallic, mørk bronse metallic, butterscotch og en lys gul som heter "Top Banana".

Coronet

Standard funksjoner på de grunnmodeller av Dodge Coronet inkludert fargekoordinert gulvmatter. I 1971 ble Brougham var toppen trim linjen i Coronet sedan, mens Crestwood var toppen i stasjonsvogner. Dodge eksteriørmaling i 1971 fokusert på taket eller aksent farge og bilens farge.
Noen kombinasjoner inkludert taket eller aksent område i svart med kroppen malt i lys blå metallic, en mørk grå taket med butterscotch kropp, lys rød eller indigo med hvitt, og en plomme metallic med hemi orange.

Dart Demon Sizzler

En annonse for 1971 Dart Demon Sizzler lovet at tante Martha ikke ville forstå hvordan det så ut, med sine racing striper og Rallye hjul med whitewalls. Dette spiffy modell, rettet til den unge og eventyrlystne, kom med svarte eller hvite racing striper og frontsittebenker i blå, brun eller svart. Kroppen utvendig farge laget en fiks liten setning i "plomme gal," hemi orange og "citron yella."