1970 Challenger Paint Colors

1970 Challenger Paint Colors


1970 Challenger, produsert av Dodge og ofte kalt en Mopar kjøretøy, tilbys en rekke maling fargevalg til sine kjøpere. Disse fargealternativer inkludert en linje av standard og tradisjonelle fargevalg samt høy effekt fargealternativer. Disse fargene ble litt mer dramatisk ved design og kan kjøpes for en ekstra $ 14 når en Challenger ble bestilt.

Tradisjonelle fargealternativer

1970 Dodge Charger, mens en sporty bil, var tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelle fargealternativer. Disse fargealternativer inkludert blå, rød, grønn, hvit, svart, krem ​​og beige. Mange av disse fargene ble også tilbudt i forskjellige nyanser, for eksempel lys og mørk blå metallic, lys og mørk metallic grønn og lyse blå metallic. I tillegg ble 1970 Dodge Challenger tilbys i en av sine mest populære av farger, mørk brent oransje. Denne fargen ble hyppig brukt i mange av Dodge Challenger reklame og ble ofte forbundet med Challenger modeller av Dodge entusiaster.

Høy effekt Colors

I tillegg til de mer tradisjonelle fargealternativer, 1970 Dodge Challenger tilbudt farger som var litt mer dramatisk og dristig av design. Disse fargene ble ofte kalt godteri farger på grunn av sin blanding, som så ut til å endre seg i refleksjon til lys og på grunn av sin likhet med fargene på harde drops. Noen av disse fargealternativer var Plum Crazy Purple, Top Banana Yellow, Hemi Orange og Go Mango (en mid-nyanse av oransje) Sublime Green.

Utvidet fargealternativer

Utover de tradisjonelle og høy effekt fargealternativer, Dodge gjort flere farger tilgjengelig for kunder som har kjøpt 1970 Dodge Challenger biler etter 24 februar samme år. Disse farger inkludert sølv Polly, som besto av en skinnende, metallisk sølv fargetone; Green gå, som kun var tilgjengelig på spesialbestilling og var en fet, skinnende nyanser av grønt; og Panther Pink, som var inspirert av den populære tegneserie tv-serien "The Pink Panther" og var en lys, mid-nyanse av rosa sted mellom rosa og pastell rosa. Selv om disse ikke var like populær som noen av de andre fargene på den tiden, de ga flere alternativer som var annerledes enn de fargetrender av 1970.