1969 Oldsmobile Cutlass Specs

1969 Oldsmobile Cutlass Specs


1969 Oldsmobile Cutlass var en tredje generasjons modell av Cutlass linje, som opprinnelig ble introdusert i 1961. 1969 modell debuterte bare noen få trim endringer, med den store endringen er innføringen av nye overføringsmuligheter. 1969 Oldsmobile Cutlass regnes som en klassiker av mange muskel bilentusiaster og blir ofte omtalt på klassiske bilen viser over hele USA.

Overføring

1969 Oldsmobile Cutlass specs tilbudt ingen endringer fra 1968 modell med unntak en tre-trinns Turbo Hydra-matic 350 girkasse, som ble lagt til som et alternativ. Standarden foran V8 stil motor med hydrauliske ventilløftere omtalt 310 hestekrefter og 4800 omdreininger i minuttet. 1969 Oldsmobile Cutlass hadde evnen til å gå fra 0 til 60 mph på under 5,6 sekunder, og toppfarten var 180 km / h med en 10: 8 hestekrefter i forhold til vekten.

farge~~POS=TRUNC

1969 Oldsmobile Cutlass fargealternativer var mye som de av sin 1968 forgjenger, med tillegg av noen få varierte nyanser. Selv om standard fargealternativer som Ebony svart forble, nyanser av hvitt gikk fra Provincial hvit til Cameo, som var bare et snev lysere i hue. Som noen nyanser gikk lysere, ble andre nyanser erstattet med mer moderne, rikere farger. Elfenben ble erstattet med en mer moderne nyanse av Platinum sølv, og tradisjonelle mørkerøde nyanser av Burgund ble erstattet av Crimson og Bourgogne Mist.

Design Spesifikasjoner

1969 modell Oldsmobile Cutlass beholdt mange av de vanlige funksjonene som presenteres på 1968-modellen, blant annet nå varemerke split grille hette med vertikale barer og vertikale baklysene. På grunn av nylig gjennomførte føderale sikkerhetsforskrifter, 1969 Oldsmobile Cutlass omtalt nakkestøtter som standard utstyr. Tenningslåsen ble også flyttet fra instrumentpanelet til rattstammen for å sikre at rattet ville låse når den ikke er i bruk. I tillegg til "S" stil kropp, 1969 tilbød også vogna stil Cutlass som kan romme opptil seks personer i tillegg til konvertible modellen som tilbys en hard top avtagbart tak.