1969 Chevy C-50 Truck Tune-up Specs

Chevrolet introduserte C-serie lastebiler i 1960. Den andre generasjonen av disse to-wheel drive biler kom tilgjengelig med en innebygd seks-sylinder eller to forskjellige V-8 modell alternativer.

Luftfilter

Skifte C-50 aksjer luftfilter med en ettermarkedet typen forbedrer både motorytelse og luftstrøm. Plassert over forgasseren i midten av motoren, lager luftfilter fjerner med bare noen få vindinger av boltene som holder den på plass. Mens hestekrefter som er oppnådd er kanskje ikke mye, maskenett design av aluminium luftrensere er gjenbruk gang årlig rengjøres.

carburetor

Plassert under stort luftfilter, styrer forgasseren luft og drivstoffblandingen er nødvendig for å tilføre strøm til C-50. Bytt forgasseren av 1969 Chevrolet lastebil med en ettermarkedet merkevare rettet for ytelse. En større, moderne Forgasser administrerer mer nøyaktig denne luft og brenselblanding, som fører til en renere løpende kjøretøy.

distributør Cap

Etter år med korrosjon og motoroppbygging, vil erstatte distributør cap gjenopprette den opprinnelige gnist og konstant avfyring av tenningssystemet til maksimalt evner. Ettermarkedet merker tilbyr rimelige løsninger med dagens teknologi.