1969 Baldwin Camaro Colors

1969 Baldwin Camaro Colors


1969 Baldwin Camaro var det tredje året tilbud av Chevrolet Camaro produsert av General Motors Co. I tillegg til tradisjonelle farger som Tuxedo Black and Dover hvit, den '69 Baldwin Camaro var tilgjengelig i en rekke farger, noen som var spesielt male blandinger som kan tilpasses for å møte preferanse for kjøperen.

Blues

1969 Baldwin Camaro ble tilbudt i en rekke blå nyanser, noen som var mye mørkere enn andre. Lysere nyanser inkludert Glacier Blå, en kjøligere nyanse blå som hadde et snev av sølv fargetone og Azure Turquoise, som var mer av en kombinasjon av kongeblå og mintgrønt. Mørkere skygge alternativer inkludert LeMans Blå, som var en middels blåfargen som var bare en smule litt lettere enn Kongeblå og Dusk Blå, som var mye mørkere enn noen av de andre nyanser, ligner en dypere nyanse av marinen. Mange kombinasjoner av disse fargene var også tilgjengelig i to tone nyanser, med en skygge på den øverste halvdelen av Camaro og en på bunnen.

grønt

Grønn var en annen vanlig skyggen tilbys i en rekke nyanser på 1969 Baldwin Camaro. Lysere nyanser som Frost Grønn tilbudt en mer dempet, naturlig nyanse av grønt, mens Rallye Grønn var mye dristigere og lysere. Dypere nyanser, for eksempel Fathom Green, ble også ofte bestilt og var en av de naturlige og jordnære nyanser vanlige i slutten av 1960. Mange av de grønne fargene ble bestilt trimmet i lyse hvitt for kontrast eller ble bestilt i to tone nyanser, med en grønn skygge på toppen og hvitt eller svart på bunnen.

Gult gull og Orange

Holde i tråd med utviklingen av jordfarger, 1969 Baldwin Camero tilbudt en myriade av gult, gull og oransje nyanser. Gulfarger inkludert blekere nyanser som Butternut Gul og dristigere, racerbil inspirert nyanser som Daytona Gul. OL-gull var en annen ofte bestilt skygge og spilt av fargegullmedaljer vunnet av OL-utøverne, som nettopp hadde blitt holdt året før. Champagne Gull ble også tilbudt på 1969 Baldwin Camaro, som var en lys nyanse av gull med et snev av sølv fargetone. Fet nyanser av oransje, som Hugger Orange, var med svart for å legge til kontrast og balanse.