1968 Chevy El Camino Fabrikk alternativer

1968 Chevy El Camino var den første av det som oftest referert til som den tredje generasjonen av El Camino type. Utvikler seg med automotive trender i tiden, denne versjonen av El Camino var den første til å være basert på Chevrolet Chevelle, som gjorde det lengre enn tidligere versjoner. De som velger denne bilen hadde en rekke 1968 Chevy El Camino fabrikk alternativer å velge mellom.

Motor

Ifølge GM Heritage dokumenter detaljering detaljene i 1968 El Camino, fabrikk alternativer inkludert et valg mellom en seks-sylindret motor, en 230 og en 307 V-8 for både standard og tilpassede El Camino. SS 396 El Camino kom med en 396 V-8. Andre fabrikk alternativer for motorene var det 250 sekssylindrede og 327 V-8.

Overføring

Fabrikk alternativer for 1968 Chevy El Camino inkludert et valg mellom en standard og en automatisk girkasse. Kjøpere, avhengig av spesifikke El Camino modell og motor valgt, kan velge en Powerglide, en Turbo Hydra-Matic, et Warner T16D tre-trinns, en fire-trinns bredt spekter, en fire-trinns tettsteget eller en Drive M-10 . Standard skift spaker kan være enten på gulvet eller på kolonnen.

Servo Alternativer

Servo, strøm bremser, platen og tromme type og elektriske vindus var blant de servo alternativer for 1968 El Camino. Elektriske vinduer, derimot, var ikke tilgjengelig for Standard V-8 eller SS 396. Fabrikk anbefalinger foreslo at servostyring kobles sammen med servobremser.

dual Exhaust

Dual eksos var et alternativ tilgjengelig for de som velger 1968 El Camino modeller med 250 eller 275 sekssylindrede motorer eller 327 V-8.

seter

Benken sete var standard i 1968 Chevy El Camino og var populært fordi det tillatt for tre passasjerer. Men sportsseter var en fabrikk alternativ, som var en konsoll for å gå mellom dem. Konsollen var ikke tilgjengelig for modeller som inkluderer en overdrive girkasse. Seteputer med en ekstra halv tomme av skum var også et tilgjengelig alternativ for årets El Camino. Driver og passasjer hodestøttene var ekstrautstyr i 1968 og kan bli valgt for både benk og bøtte seter.