1968 Camaro Convertible Prosjekter

1968 Camaro Convertible Prosjekter


Året 1968 markerte det andre året for den første generasjon Chevrolet Camaro. Basen sekssylindrede, åttesylindret, Rally Sport og Super Sport Camaros var alle tilbys med konvertible alternativet. Den Z28 var den eneste Camaro tilbys i bare en sport coupe i 1968. De første generasjons Camaros er ettertraktet muskelbiler for bilindustrien prosjekter.

Sette på topp

Den konvertible toppen på 1968 Camaro kan bli revet eller forvitret gjennom årene. Et prosjekt knyttet til dette problemet ville være å erstatte den gamle toppen. Det finnes mange alternativer, inkludert originale, re-produserte topper og ettermarkedet alternativer. For å erstatte det gamle konvertible toppen, først fjerne den. Dette inkluderer å trekke toppen av rammen av Camaro og trekking av spor strips som holder toppen på plass.

Bygge Engine

Motoren som kom i Camaro cabrioleter avhenger av hvilken versjon av bilen du har. Disse bilene kom med en V-6 eller en V-8 motor som varierte i hestekrefter fra 140 til 375. Hvis du har basen V-6 eller V-8, kan det være lurt å øke motorens ytelse. Små oppgraderinger ytelse for eksempel legge til en luft-inntak eller endre ut kamaksel kan gi disse motorene en økning i kraft fra aksje 140 hestekrefter for basen V-6 eller 210 hestekrefter for basen V-8. Fullstendig ombygging av motoren kan øke hestekrefter betydelig, avhengig av hvor mange oppgraderinger du har.

Redoing innenriks

Interiors av eldre muskelbiler, deriblant 1968 Camaro konvertible, kan bli falmet, revet eller farget. Når dette skjer, er reupholstering et prosjekt alternativ. Redoing interiøret består ikke bare av reupholstering setene. Re-dekker dørpaneler og dash kan også være nødvendig. For å re-dekke seter, dørpaneler og dash, først fjerne den opprinnelige gulvbelegg og møbeltrekk. Du må trekke dørpanelene av og setene ut. Det er mange ettermarkedet tekstiler og fargealternativer for redoing interiøret. Mange av disse kan matche interiøret farger som kom lager på 1968 Camaros, for eksempel svart, blå, grå og gull.

komplett Restaurering

Hvis bilen er i dårlig form, eller har komponenter som ble lagt etter at den ble produsert, kan det være lurt å fullstendig gjenopprette Camaro til sin opprinnelige tilstand. Mange bedrifter er opptatt av å gjenopprette, eller gi deler for å gjenopprette, første-generasjons Camaros. Komplett restaurering kan inkludere kroppsarbeid, maling, reparere eller erstatte motoren, gjøre om interiør eller en kombinasjon av prosjekter.