1967 Mustang Curb Vekt Specs

1967 Mustang Curb Vekt Specs


Den første modellen endring for Mustang oppsto i 1967 som Ford ble vendt økt press fra Chevrolet kommende Camaro og Plymouth Barracuda. Mustang ble forlenget og utvidet, men likevel beholdt akselavstand på de tidligere modellene. Som et resultat av økte 1967 Mustang egenvekt litt, en trend som vil fortsette frem til 1974. Tre modeller ble produsert i 1967: kupé, den fastback og cabriolet. Fordi modellene omtalt forskjellige karosseridesign, har hver en annen egenvekt.

Coupe

Mustangs utstyrt med sekssylindrede motoren har totalt egenvekt på ca 2695 pounds. Coupes med åtte-sylindret motor veier i rundt 2,885 pounds.

Fastback

Fastback modellen veier litt mer enn coupe på grunn av den ekstra blikk langs baksiden av kjøretøyet som gir fastback sin karakteristiske utseende. Fastbacks utstyrt med sekssylindrede motoren veier ca 2725 pounds. Med åtte-sylindret motor, Fastback tips skalaene rundt 2,915 pounds.

Convertible

Fordi det konvertible manglet strukturell støtte av et fast tak, ble ytterligere stivhet tilsatt ved rammen og er ansvarlig for økningen i vekt. Convertibles utstyrt med sekssylindrede motoren veier ca 2855 pounds. Med åtte-sylindret motor, kommer det konvertible på rundt 3045 pounds.