1967 Mustang Coupe Vekt Specs

1967 Mustang Coupe Vekt Specs


1967 Ford Mustang sparket av den første store redesign av modellen. Kroppen var lengre og bredere, men holdt den samme 108-tommers akselavstand på de tidligere modellene. Forhjulsopphenget ble også redesignet og utvidet for å gi bilen en jevnere gange. Tre modeller var tilgjengelige i 1967: kupé, den fastback og cabriolet. Coupe trimmer inkludert standard coupe, standard med sittebenker og luksus kupé. Som et resultat av den ekstra funksjoner og motoralternativene, hver modell hadde en litt annen egenvekt.

Vekt

Den fraktvekt av standard Mustang kupé utstyrt med en sekssylindret motor var 2,570 pounds.

Sekssylindret motor Vekt

Avhengig av girkasse og andre tilgjengelige alternativer, gjennomsnittlig 200-kubikk tomme seks-sylindret motor kupé hadde en total egenvekt på ca 2695 pounds. En tre-trinns manuell girkasse var standard utstyr. En fire-trinns manuell og tre-trinns automatisk var valgfritt, og påvirket den totale egenvekt litt.

Åtte-sylindret motor Vekt

En 289-kubikk tomme V-8 motor var base valgfritt motoren. Den gjennomsnittlige åttesylindret coupe hadde en total egenvekt på ca 2885 pounds. Overførings alternativer inkludert en tre-trinns manuell girkasse, fire-trinns manuell og tre-trinns automatgirkasse. Andre alternativer inkludert servostyring, air condition, brede sport dekk og skivebremser foran, som alle lagt til den totale vekten av bilen.