1966 Valiant Convertible Specs

1966 Valiant Convertible Specs


The Plymouth Valiant Signet var en todørs cabriolet introdusert i 1963. 1966-modellen år markerte slutten på produksjonen med betydelige designendringer. Flere motor- og girkassetyper var tilgjengelig i denne modellen, og 17 utvendig fargealternativer ble tilbudt, inkludert Soft Yellow, Light Blue og Dark Red Metallic.

Opptreden

1966 Valiant Convertible Specs

Den Slant 6 motor er designet for å passe under skrå panseret av Valiant Signet.

1966 Valiant Signet holdt en standard Slant 6 motor, som er designet for den korte, lave panseret på bilen. Den 273 V8 eller 273 Commando V8-motor var også tilgjengelig. Hestekrefter for Signet ble vurdert til 101, med en valgfri oppgradering som hevet det til 145. Dreiemoment for 1966 Valiant begynte på 155 fot-pounds ved 2400 RPM og økt basert på motortype. The Valiant holdt en manuell tre-trinns girkasse eller tverrmontert TorqueFlight automatgir for smidigere giring. Den "4-on-the-floor" manuell girkasse var også valgfritt, som ga rask utstyr handling og bedre kjørekontroll. Den slaglengde og boring av dette kjøretøyet var 3,4 ved 3,125 inches, med et 8,8: 1 kompresjonsforhold. En Sure Grip 3.55: 1 ratio var valgfritt. Forhjuls, caliper-type skivebremser var standard på denne modellen. Andre alternativer inkludert forhjulsskivebremser og servostyring. Den torsjonsfjæring system, først introdusert i 1962-modellen, var standard på 1966 Valiant.

Ytre

1966 Valiant Convertible Specs

Tre-eikers ratt og whitewall dekk var tilgjengelige alternativer for denne modellen.

Den all-vinyl teksturert taket var trekkes tilbake via en elektrisk trykknapp plassert inne i Valiant Signet. Variabel hastighet vindusviskere, backup lys og skru signalindikatorene var standard funksjoner. I tillegg til et bredt spekter av utvendig fargealternativer, syv stilige to-tone utvendig fargekombinasjoner var også tilgjengelig. Spesielle Blue Streak dekk, designet for lengre dekkslitasje og forbedret trekkraft, var valgfritt. Nye utvendige funksjoner for 1966-modellen inkluderte en fornyet hette design, forskjermer og fluktpaneler.

Interiør

1966 Valiant Convertible Specs

En stilig, rød interiøret var valgfritt i 1966 Vailiant Signet.

Alle vinyl, benk-stil seter var standard i 1966 Valiant Signet, og shell-type bøtte seter var valgfritt. En AM radio og klimaanlegg var valgfrie funksjoner. Standard innvendig perks inkludert fremre og bakre armlener, sigarettenner, solskjermer og dypt haug tepper. The Valiant Signet ble en av de største bagasjerommet mellomrom noensinne produsert i et kompakt omsorg, 68 kubikkfot kapasitet. Interiør farger som tilbys i 1966 Valiant Signet inkludert blå, brun, rød og svart.