1966 Dodge Charger Specs

Chrysler introduserte Dodge Charger på nyttårsdag i 1966. Det lignet Dodge Coronet og var litt lengre enn Ford Mustang. Det ble ansett som en muskel bil og var spesielt designet for de som ønsker en høy ytelse bil. Det kan være lurt å lære spesifikasjonene til laderen for å sikre at alle ønskede alternativer og funksjoner er tilgjengelig. Dessuten kan du trenger å vite spesifikasjonene hvis du ansetter en auto megler for å finne en 1966 Charger.

Motor og ytelse

1966 Dodge Charger kom standard med en V-8 motor som produserer 230 hestekrefter, og har en tre-trinns manuell girkasse. En fire-trinns manuell girkasse var valgfritt. Dodge introduserte introdusert sin største motoren, en 426 hemi, med lader. Tidligere ble det bare funnet i racerbiler.

Valg og tilbehør

Den '66 Dodge Charger tilbudt strøm bremser, servostyring og klimaanlegg. En tauing pakken var tilgjengelig. Det følger med rullebelter og sotede frontruter og vinduer var tilgjengelig som ekstrautstyr. Den hadde en lett koffert kupé og parkeringsbrems varsellampe, som er standard i de fleste biler produseres i dag.

utvendig Colors

Den lader kom i flere farger. De fleste fargene var i nyanser av svart, hvitt og blått. Det var tre alternativer for rødt og gult. De fleste av fargene var jordfarger, inkludert bronse metallic, gull metallic og fløte.

Interiør og Eksteriør

Hovedlyskastere rotert enten åpen eller lukket på kjøretøyet, og det hadde en grill som utvides bredden av bilen fra hver frontlys. Det inkluderte fire bøtteseter med bakseter som foldes ned for ekstra lagringsplass. Bilen informasjonspanelet - som inneholdt en klokke, speedometer og bensinmåler - hadde fire hull beskrevet av Cargurus.com som "fire sunkne pods".