1964 Ford Fairlane Drum Spesifikasjoner

The Fairlane var Fords flaggskip middels størrelse bil for 1964 årsmodell. The Fairlane var tilgjengelig i to forskjellige karosserivarianter, en tradisjonell bil og en stasjonsvogn. Fordi resultatene ikke ble vektlagt med Fairlane som det var med Mustang, fairlane var bare tilgjengelig med trommelbremser i motsetning til skivebremser. Men trommelbremser gitt masse bremsekraft på grunn av sin store størrelse. Å vite spesifikasjonene til trommelen bremsesystemet er viktig å finne nøyaktige reservedeler, som utformingen av systemet variert fra år til år.

Bremsetrommel Diameter

Bremsetrommelen diameter måles ved to motstående ender av det indre av trommelen, ikke fra utsiden av trommelen. Diameteren for både bil og vogn for '64 Fairlane var ti inches.

Wheel Cylinder Bore Diameter

Front brems hjulet sylinderen diameter var 1,125 inches for både vogn og for bilen. Bakbrems hjul sylinderen diameter var .906 inches til bilen og .938 inches for vognen.

Master Cylinder Bore Diameter

Enten utstyrt med mekaniske eller servobremser, master sylinderen diameter var en tomme for både vogn og for '64 Fairlane.