1960 Chevy Truck Restaurering Informasjon

Gjenopprette en 1960 Chevrolet pickup lastebil er en relativt problemfri oppgave på grunn av de utallige Chevy deler butikker som spesialiserer seg i erstatning og fremstille gamle lastebil deler. En Chevy eieren kan trolig bygge en 1960 lastebil fra bunnen av.

Litteratur

Vintage 1960 Chevy lastebil eiere krever en eiers verkstedhåndbok og deler veiledning for å begynne restaurering av kjøretøyet. Uten et veikart for å gjenoppbygge kjøretøyet, vil reparatør gå tapt. Folkebibliotekene ofte lager markedet og originale lastebil manualer, eller eiere kan kjøpe dem fra bildeler butikker.

Bilens

Berge så mange originale deler som mulig fra 1960 Chevy lastebil, spesielt kroppsdeler som er vanskelig å finne. Bypass wrecking yards når skure for deler. Du vil ikke finne noe der for en 50 år gammel lastebil. Hvis originalen Chevy har en sterkt skadet fender, for eksempel kan gjeninnfører vurdere å erstatte den med en ettermarkedet glassfiber fender. Vintage Chevy eiere er heldig at gamle Chevy lastebiler er så populære at glassfiber erstatninger er rikelig.

motor~~POS=TRUNC

Det er alltid å foretrekke å gjenopprette en vintage Chevy med originale motordeler. Noen ganger, men de deler ikke er tilgjengelige, eller ønsker du kanskje en motor til å håndtere moderne trafikk. Du vil finne tilgjengelige for konservatorer nye Chevy kasse motorer identiske til 1960 Chevy 236- og 250-kubikk-tommers rette-seks motorer eller 283 V-8.