1958 Chevy Sway Bar Instruksjoner

Ikke alle 1958 Chevrolet biler kom utstyrt fra fabrikken med en sway bar, og de uten gynging barer pleier ikke å håndtere eller sykle, så vel som de som har dem, noe som gjør det vanskeligere å kontrollere bilen. For å løse dette problemet, kan du installere en sway bar på '58 Chevrolet, som vil forbedre håndtering og kjørekomfort. Jobben vil ta omtrent en time eller to til å gjøre, og du kan gjøre det hjemme uten noen komplisert utstyr.

Bruksanvisning

1 Sett en liten mengde av litium fett rundt svaie linjen, og skyv den sway bar foringer følger med i pakken på sway bar med hendene. Monter rammen braketten på bøssingen på sway bar og skru den inn i fabrikken sway bar fester på undersiden av rammen med 3/8-inch skralle og socket.

2 Finn andre siden av monteringsbraketten, som har tre hull i den. Bore rammen gjennom monteringsbrakett med bore og 7/16-inch borkronen. Bolt den andre siden av monteringsbraketten til rammen med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel, ved hjelp av maskinvare som følger med i pakken.

3 Fest sway bar arm å svaie bar med 3/8-inch skralle og socket. Bolt sway bar end linker til den nedre kontroll arm og svaie bar armene ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel.