1955 Chevy Cowl Tag informasjon

1955 Chevrolet cowl tag gir spesifikke data om bilen, inkludert dens årsmodell, produksjonsnummer, samt kropp og interiør informasjon. Den cowl tag er en egen plate som ikke er relatert til kjøretøyet identifikasjonsnummer, eller VIN, vanligvis funnet i førersiden doorjamb. Den 1955 modellen cowl tag er en metallplate festet til brannmuren under panseret, på passasjersiden.

Cowl Tag Identification

En cowl tag, også kalt en "trim tag" eller "Fisher body tag", er en metallplate festet til brannmuren med to nagler. Hvis det mangler koden, er det praktisk talt umulig å identifisere bilens originale interiørfarger og bilens farge, som ikke er identifisert på VIN plate. Hvis eieren må fjerne platen for reparasjon eller for å installere en ettermarkedet del, er det viktig at eieren returnerer plate til sin opprinnelige plassering, eller så nær som mulig til den opprinnelige plasseringen. Eiere bør vurdere at en manglende eller reattached cowl tag kan påvirke verdien av bilen. Cowl kodene er de samme for 1942 til 1957 Chevys. Toppen av tag sier "Chevrolet Division General Motors Corp" etterfulgt av setningen "Korrespondanse vedrørende kroppen må bære disse tallene." På bunnen av koden er "Body av Fisher." Chevrolet og en rekke elektroniske kilder gi dekoding data for Chevy dekks koder.

stil Antall

Stilen nummer identifiserer typen Chevrolet kroppen. De to første sifrene bør lese "55" for 1955 årsmodell, etterfulgt av en bindestrek og fire sifre. For eksempel "55-1211" identifiserer bilen som en 1955 Series 150 to-dørs sedan.

Body Antall

Den andre linjen for kroppen Nummeret identifiserer produksjonssted og produksjonssekvensen. Den første bokstaven, for eksempel "F", identifiserer monteringsfabrikk i Flint, Michigan, "N" står for Norwood, Ohio. En sekvens av tall følger, noe som gir produksjon sekvens av kjøretøyet.

trim Number

Den trim tall gir informasjon om 1955 Chevy interiør. Det var mange interiørfargekombinasjoner produsert: For eksempel tallet "526" betegner bilen var en cabriolet med en mørk grønn / lys grønn farge kombinasjon av imitert lær; "607" står for en cabriolet med medium blå / lys blå farge kombinasjon av imitert lær; en Nomad stasjonsvogn vil funksjonen "542" for en beige og blått skinn interiør.

Paint Number

En tre-sifret tall ved siden av "Paint Nei" identifiserer kroppen fargen på 1955 Chevy. For eksempel "585" identifiserer bilen som malte Onyx Svart med matchende hjul, mens "630" betegner en høste gull maling jobb med matchende hjul som tilhører en Sport Coupe. Tallet "610" identifiserer en konvertibel til det øvre parti av legemet malt Glacier Blue og i den nedre del av kroppen og hjul malt Skyline blå.

Top / ACC

Den siste linjen av platen har "Top" og "ACC". Det gir data om tilleggsutstyr, for eksempel "AC" for air condition, men denne delen av platen er ofte tomt.