1955 Chevrolet Pickup Spesifikasjoner

1955 Chevrolet Pickup Spesifikasjoner


The Advanced Design æra av 1950-tallet inneholdt mange innovasjoner i drivstoff-effektive biler. Chevrolet kapitalisert på momentum, og tilbyr OXV V-8s med spesielle funksjoner som sine konkurrenter, Ford og Plymouth. I motsetning til sine konkurrenter, Chevrolet ofret en small-block 265-kubikk-tommers OXV V-8, en del av en "task force" linje, bedre enn Fords Y-blokk.

Stil

Task Force pickups viste den nye designen, og for første gang i bransjen, en wraparound frontruten. Det ble annonsert som en "feie syn frontruten." Andre stilistiske funksjoner lagt til linjen inkludert innhyllet frontlykter og visored fendere, stigtrinn og en egg-kasse grill. Bak førerhuset dører, en full-visningsvinduet bak avslørte en wraparound stil også.

Egenskaper

Funksjoner som ikke ofte finnes i andre lastebiler gjort sin vei til markedet med 1955 Chevrolet lastebil. Servostyring var et tilgjengelig alternativ for å hjelpe til med kontroll av kjøretøyet mens hauling store belastninger, og servobremser kunne holde og stoppe tunge mengder vekt. Overdrive, key-sving starter, og en 12-volts elektrisk system ekstra bekvemmelighet.

Akselavstand

1955 Chevrolet modell 3604 pickup sported en 123-1 / 4-tommers akselavstand chassis vurdert på 6,900 pounds. Modellen 3804 135-tommers akselavstand chassis ble vurdert til 7000 pounds og kunne hale 3100 pounds av last. Den tredje modellen, den "Cameo Carrier," kunne dra 3000 pounds med omtrent samme akselavstand og chassis som andre 1955 Chevrolet modeller.