1953 Ford COE Specs

1953 Ford COE Specs


Kjent som hjelm-formet lastebiler, Ford COE dumpere er et eksempel på Art Deco design som finnes i biler laget i 1950. Disse bilene ble designet for å brukes som slep lastebiler eller kommersielle dumpere, med mange lastebil bed tilbehør tilgjengelig. Noen få 1953 Coes eksisterer fortsatt som i desember 2010, mange overlevende i tørre og tørre steder som Nevada. Lastebilene er identifiserbare etter en front nese vent over grillework området, en funksjon som var unik for Ford COE lastebiler på den tiden.

kropps~~POS=TRUNC

1953 Ford COE auto Bergingsbil var en Art Deco-designet bergingsbil. Frontdekselet og cab hadde støpte hjørner med en front i ett stykke grille og avrundede lyspærer. Den COE kroppen red høyt over bakken så det inkludert en full to trinn langs sidene av lastebilen for oppføring letthet. Den bakre traileren ble støpt for minimum luftmotstanden og var stor nok til å bære en full størrelse Ford pickup lastebil i ryggen. Side speil stakk ut 2 til 3 fot fra kropps dører og inkludert en intern bakspeilet. Hetten gjennomført en Ford skjold badge emblem og to kroker, en på hver side, for å sikre eller åpne panseret for motoren fungerer. Strippet ned versjoner av COE kan også brukes for industriell haling, blir lett spent med en plan trailer.

Motor og girkasse Detaljer

1953 COE holdt en flat-head, seks-sylindret motor matchet med en fire-trinns girkasse som inkluderte en opsjon for en to-trinns i bakhjulsdriften. Bilen kom med en manuell gulv girstang ved siden av førersetet. En åtte-sylindret alternativet var tilgjengelig, installert som en Y-blokken motor og matchet med en fire-trinns girkasse.

Andre funksjoner

Den COE kom med en hydrovac bremsesystem, passen kombinert en hydraulisk bremsekraftsystem, master sylinder, og vakuumledning i en enhet. Hvis matchet med plan eller stakeside seng, kunne COE fungere som en tilt seng for lossing. De flere alternativer for seng valgene gjort COE egnet for jordbruk og korn haling. Suspensjonen på COE lastebil var lik den andre store, kommersielle opphalere av tiden, ved hjelp av et fjærblad utforming som er koblet til akslene og stabilisert ved hjelp av et kryss-nivå demper.