1948 Chevy Truck Specs

1948 Chevy Truck Specs


Med sin avrundede fronten, er det 1948 Chevy Truck en attraktiv klassisk bil. Kroppen minner om 1947-modellen, men interiøret tilbyr mer benplass fordi Chevrolet flyttet girspaken og parkeringsbremsen ut av sentrum av førerhuset. Som det fremgår av de mange restaurering artikler på Classic Trucks nettstedet, forblir 1948 Chevy lastebil et populært kjøretøy for å gjenopprette og tilpasse.

Eksteriør

Den 1948 Chevy Truck opprinnelig kom i grønt med aksenter i krom og svart. Felgen størrelse varierer fra 16,4 til 20,6 inches i diameter. Støtfangere var tilgjengelig i en forkrommet buet form eller en kanal skjema som er tillatt for maleriet. Kanalen typen var bare tilgjengelig som en front støtfanger. Baklyktene består av en kombinasjon bremse lys og halen lampe.

innenriks~~POS=TRUNC

Girspaken er plassert på rattstammen. En foten aktiverer og frigjør parkeringsbremsen. Konsollen viser drivstoffnivå og batterilading; begge målerne er elektrisk. Også på panelet er motorvarme og olje målere, betjenes med en trykksystem. Lastebilen har også indre varme og defroster. Taxi måler ca 52 inches bred.

Motoren

Motoren har en nettoeffekt på 80 og netto dreiemoment på 170. Komponentene inkludert sylindere, kamaksel og lagrene innlemme stål og jern. En vifte og et vann godt rundt hver sylinder, sammen med en vannstråle av vann under trykk, avkjøle motoren.

Transmisjon og Fuel

Den 1948 Chevy Truck kommer enten med en tre- eller fire-trinns girkasse med manuell shifters. Den opprinnelige lastebil tok ledet gass, og tanken kunne holde 16 til 30 liter drivstoff, avhengig av modell.

Verktøy

Den opprinnelige 1948 Chevy lastebil kom med en rekke verktøy, inkludert jack og dekk skiftende jern som kommer med mange biler. Også inkludert i et verktøy bag ble ulike skiftenøkler å jobbe med tennplugger og hjul, sammen med tang, ball-peen hammer og en skrutrekker.