1947 Chevy Coupe Specs

1947 Chevy tilbudt mange av de samme funksjonene som før krigen biler, som verden var fortsatt utvinne fra andre verdenskrig, og bilprodusenter var tilbake til produksjonen etter å ha stoppet på grunn av krigen. Det var tre modeller av Chevrolets og to av dem, den Fleetmaster og Stylemaster, hadde sports coupes. Den Stylemaster hadde også en business coupe tilgjengelig.

Motor

Alle Chevrolets hadde samme motor i 1947, som var en in-line, seks sylindret med 216,5 cubic inches. Motoren leveres 90 hestekrefter og 174 fot-pounds av dreiemoment - eller trekkraft. Den boring og slaglengde var 3,5 og 3,75 inches, som refererer til størrelsen av topplokket og den distanse det reiser. Bilen hadde en 6,5 til 1 kompresjonsforhold, noe som er hvor mye drivstoff og luftblandingen komprimeres ved tenning.

Drivverk

De Chevys hadde en enkelt-forgasser for å tilveiebringe blandingen av luft og gass for å kjøre motoren. Den hadde en tre-trinns automatgirkasse med shifter i gulvet, og liker nesten alle biler av æra, den '47 Chevy Coupe hadde bakhjulsdrift. Chevrolets hadde uavhengige spiralfjærer på forsiden og bladfjærer på baksiden. Bremser var hydraulisk trommel med 11-tommers pads.

dimensjoner

De Chevys av 1947 hadde en 116-tommers akselavstand. Bilene var 197.75 inches lang, 73.375 inches bred og 69,6 inches høy. Den bakre spor - eller plass mellom hjulene - var 60 inches, mens på forsiden sporet var 57,6 inches. Bilene veide rundt 3100 lbs. Bilene kjørte seks av 16-tommers dekk og hadde en 16-gallon gass tank. Motoren brukes fem liter olje, 15 liter kjølevæske, 3,5 halvlitere med differensial væske og 1,5 liter med girolje.

modeller

Det var to sports coupes tilgjengelig, med den eneste forskjellen blir de trimme pakker. Virksomheten coupe var litt annerledes, ved at den er designet for forretningsmenn å bære sine produkter med baksetet fjernet. De kan også få tilgang til bagasjerommet fra innsiden av bilen. Forretnings par selges for $ 1022, det Stylemaster Coupe selges for $ 1059, den Fleetmaster - var toppen av linjen bilen - og sports coupe solgt for $ 1130.