1947 Buick Roadmaster Spesifikasjoner

1947 Buick Roadmaster Spesifikasjoner


1947 Roadmaster var den største og beste bil Buick hadde i etterkrigstiden da alle ville ha en bil. Amerika ble forelsket i bilen, og Buick prøvde å fange den øvre enden av markedet. The Roadmaster var en gammel konstruksjon fra før krigen, men med den ekstra luksus, det fortsatte å bli produsert gjennom 1957.

drivverk

1947 Buick roadmasters syklet på de største Buick ramme og hadde en 129-tommers akselavstand. Alt gikk på den store 320-kubikk tomme V8 som var stort nok til å drive selv disse store biler med 144 hestekrefter. Motoren holdt sju liter olje. Motoren hadde overliggende ventiler og en to-barrel forgasseren som økte strømmen. Mekaniske ventilløftere ble brukt, med to ventiler per cyclinder, og det hadde en støpejern blokk. The Roadmaster hadde en jevn ride med uavhengige spiralfjærer foran og bak. Bremser var hydrauliske trommelbremser. Motoren ble kalt "Fireball Dynaflash" med mye pålitelig strøm, selv om det ikke akselerere raskt. En tre-trinns manuell girkasse var den eneste typen tilgjengelig.

dimensjoner

1947 Buick Roadmaster var en stor, elegant bil, veier rundt 4000 pounds. Det var en stasjonsvogn som veide 4,400 pounds, men bare 300 ble gjort. Annet enn vogn, roadmasters var coupes, konvertible eller sedan. De roadmasters var alle av samme størrelse, 217 inches lang, 78 inches bred og 65 inches høy. The Roadmaster hadde en 19-gallon gass tank og kjørte på 16-tommers dekk. Mens det var bare 300 vogner laget, de andre stilene solgt godt. Convertibles utgjorde 12,074 kjøretøy, ble 1,927 to-dørs coupé solgt og 47,152 sedan ble solgt. The Roadmaster var i den øvre enden av prisklasse for nye biler, som starter på $ 2,2131 for paret, $ 2232 for sedan, $ 2651 for det konvertible og $ 3249 for vognen.

alternativer

Buick Roadmaster gikk for luksus markedet, så det har noen fine avtaler. Blinklys og varmeovner var relativt nye ting for biler, men de var standard på Roadmaster, samt et vindu defroster. Bilen hadde også en effekt toppen for konvertible, som var en ny innovasjon i 1947. En hard topp og et lerret toppen var belegg for det konvertible. Tilleggsutstyr inkludert elektriske vinduer, elektrisk justerbare seter, radio og klokke, sigar lightere og askebegre i front og bak. Standard var en dag / natt bakspeilet, men utvendige speil på begge sider var valgfritt.