1937 Chevy Verktøy

1937 Chevy personbiler kom i Master og Master Deluxe-serien. Både serien hadde en Sedan, Club Sedan (sport sedan), Coach, Town Sedan (mest populære 1937 Chevy), Coupe 2 (Business Coup), Sport Coupe, Cabriolet og en Sedan Delivery. 1937 Chevy lastebil kom i 1/2-ton og 1-1 / 2-tonns serien. I dag, stolte eiere av 1937 Chevys ikke bare samle biler selv, men alle de verktøy som kreves for å holde dem i deres topp stand.

Reparere

For interne reparasjoner på en 1937 Chevy bil eller lastebil disse verktøyene du trenger en skralle og en clutch leder socket sett for å trekke bolter og sekskantskruer. Dessuten trenger du en clutch-skrutrekker med 5/16 tommer, 1/4 tommer, 3/16 tommer og 5/32-tommers biter. En drivstoffslangen kobler verktøyet gjør jobben enklere. Fordi dette verktøyet har blitt så vanskelig å finne, en justering verktøy for i-panne olje dipper trau er tilgjengelig for lån som, som i 2011, kjører ca $ 450 med en $ 400 innskudd på Chevrolet veteranbil forsyne butikkene. En annen knappe verktøyet er drivakselen foringer avtrekker som også kan leies. En clutch-disk justeringsverktøy og 9-tommers sikkerhetswire tang fullføre grunnleggende reparasjon listen. Den store forhjulet tramming enhet som kontrollerer justeringen av forhjulene kan finnes i de fleste gamle bilverksteder.

Restaurering

For eiere som ønsker å gjenopprette sine 1937 Chevy biler eller lastebiler, noen spesialverktøy hjelpe prosessen. Den molding remover gjør prosessen med å fjerne gamle crusty molding både raskt og enkelt. Frontruten og tilbake glass installasjon verktøyet gjør det samme for glass. En 6-tommers dør-håndtak endehylser installasjonsverktøyet kan returneres til forsyning butikken etter bruk for en liten refusjon.

Basic Maintenance

En 1937 Chevy, uansett hvilken type eller modell, bør ha følgende verktøy i bilen til enhver tid. En spesiell lang skrue jack, to dekk strykejern og en demonterbar hjulnøkkelen er pålagt å fjerne dekket fra felgen til i sin tur fjerne en deflated slangen og sett den nye rør. En hånd dekk pumpe tvinger luft inn i en deflatert dekk rør. Andre grunnleggende verktøy inkluderer en skrutrekker med 3-1 / 2-inch rundt skaft, 9-tommers justerbar auto skiftenøkkel, kombinasjonstang, 10-0z. ball-peen hammer, fastnøkkel, tennpluggnøkkel, smøring pistol og oljekanne. Inkludere et hydrometer for å kontrollere frysepunktet for vann i radiatoren, og husker at ulike flottørene er nødvendig for etylenglykol og glycerol, metanol og denaturert alkohol.

Møbeltapetsering Care Verktøy

En visp kost, støvsuger eller teppe beater anbefales å børste støv fra innsiden av bilen noen få uker. Fjerne setene før støvtørking er også anbefales. En rask touch av en varm flatt jern på en fuktig klut plassert på overflaten av mohair fløyel møbeltrekk gjenoppretter haugen til sin opprinnelige posisjon, i henhold til de 1937 Chevy brukerhåndboken.