10 Educational iPad Apps for Ungdomsskoleelever

10 Educational iPad Apps for Ungdomsskoleelever


Ungdomsskoleelever er i perfekt alder for å begynne å bruke interaktive applikasjoner for å supplere sin utdanning, få hjelp med leksene, utforske sin kreativitet og lage presentasjoner for klassen. De fleste av de aller beste apps kan bli funnet for mindre enn fem dollar. Mens det er mange gratis apps tilgjengelig, mange av disse inneholder annonser som kan distrahere en student.

Lomme Oxford American Dictionary og synonymordbok

Siden dagene av inkwells og tavler, har ordbøker stått sentralt i opplæringen av unge tenåringer. Ut av de mange ordbøker tilgjengelig for iPad til varierende priser, Pocket Oxford American Dictionary og synonymordbok, rundt $ 15, treffer en sweet spot av pålitelighet og kostnader. Den inneholder 150.000 oppføringer, er tilgjengelig i frakoblet modus, og bruker en "fuzzy søk" -funksjonen når barnet ikke helt vet hvordan de skal stave et ord.

World Atlas HD

World Atlas HD (National Geographic Society) setter et helt klasserom med kvalitet, høy oppløsning på iPad. Barnet kan utforske verden, lære om land og flagg, og selv markere sine favorittsteder med tegnestifter og notater. Applikasjonen inkluderer klassiske blå hav kart, antikk stil kart og satellittbilder, alt fra National Geographic Society arkiver.

Google Earth

Når det gjelder å spinne rundt i verden og swooping i å fjerne, eksotiske steder, ingenting ennå har slått Google Earth. Består av satellittbilder og gatenivå utsikt over store byer, og 3-D utsikt over store landemerker, bringer dette gratis app en følelse av leting tilbake til studiet av geografi. Med Google Earth barnet kan gå i gatene i San Francisco, utforske romerske Coliseum, klatre Matterhorn og fortsatt være hjemme i tide til middag.

Celle og cellestruktur

Designet med ungdomsskole elever i tankene, Cell og cellestruktur (Emantras Inc.) vil gi barnet ditt en tett og grundig titt på celler og deres strukturer, komponenter og DNA. Interaktive aktiviteter, flash-kort, levende bilder og informative videoer gjør læring om biologi en blast for alle barn.

Star Walk for iPad

Star Walk for iPad (Vito Technology) er en prisvinnende interaktive astronomi guide. Hvis du peker iPad på himmelen, vil dens utvidet stargazing funksjonen viser stjerner og planeter som er foran deg, selv om de er skjult av skyer eller dagslys. Applikasjonen kan også hjelpe barnet spore satellitter eller finne planeter eller stjerner på himmelen ved å søke etter dem.

Presidenter i USA for iPad

Når det gjelder å lære historie, presidentene i USA for iPad (Clint Clayton) legger alle de viktige fakta om presidenter på ett sted. Bilder, datoer og bios for hver president er gitt i kronologisk rekkefølge, med en meny som er enkel å navigere. En dokumenter delen inneholder uavhengighetserklæringen, grunnloven og kjemikalier, og andre viktige gjenstander fra historien som Emancipation erklæring og Gettysburg Address.

iLive Math Speed

Det virker som de fleste av de matematiske apps for iPad er laget enten for videregående skole eller primære karakterer, og mange av de få apps for Ungdomsskoleelever er omtrent like mye moro som en kalkulator. Den iLive Math Speed ​​(iHomeEducator) er en velkommen endring som gjør matematikk spennende og morsomt. Tilfeldig opprettet ord problemer hjelpe studenter med å finne den virkelige verden bruker for regnestykket de studerer i skolen. Fakta om om matematikk vil vekke barns interesse for matematikk - med mindre han allerede vet hvor fort en shuttle må reise for å dokke med den internasjonale romstasjonen.

Coaster fysikk

Gravity, masse og akselerasjon alle spiller inn når barnet ditt får i oppgave å designe sin egen berg-og dalbane. Coaster fysikk (Ziconic) Designet med hjelp av lærere, lar barnet ditt design så mange vendingene som hun vil. Applikasjonen inneholder leksjoner i fysikken bak en berg og dalbane, og når banen er ferdig, kan hun prøvekjøre en berg og dalbane. Du kan også gå for en tur i 3-D hvis du har et par 3D-briller.

Paper av Fiftythree

Enkel å bruke og også realistisk, Paper av Fiftythree (Fiftythree Inc.) er en skissebok og kunst sett utformet for å bringe kunstneren ut i midten schooler. Den gratis versjonen inneholder bare en fyllepenn og viskelær, men hvis barnet oppnår det, kan du oppgradere programmet med en blyant, pensel, men da og skissere blyant. En unik rewind funksjonen lar deg angre noen slips av børsten. Dette programmet var også en 2012 Apple Design Award vinneren.

Book Creator for iPad

Book Creator for iPad (Rød Jump Studio) er en prisvinnende app som har blitt rost av foreldre og lærere alike. Designet for å la barnet skape sin første bok i en lett-å-bruke grensesnitt, er det perfekt for essays og klassepresentasjoner. In-app leksjoner lære barnet ditt hvordan du bruker grensesnitt for å lage den beste boken han kan. Han kan flytte, endre størrelse og rotere bilder mens du plasserer dem, samt import video og musikk. Når barnet ditt er gjort, kan han eksportere den til iBooks eller skrive det som en PDF til å dele med lærere, venner og familie.