Kan jeg sette min LCD-TV på toppen av min DVD-spiller?

January 12 by admin

Kan jeg sette min LCD-TV på toppen av min DVD-spiller?


Mens LCD-TV-er er mer lett enn sine gamle CRT-kolleger, å sette en direkte oppå DVD-spilleren, eller hvilken som helst annen elektronikk enhet, er sannsynligvis ikke en god idé for en rekke årsaker.

Vekt

LCD-TV er mindre og lettere enn noen gang før, men alle, men de minste trolig fortsatt veie nok til å skade DVD-spilleren. Mange DVD-spillere er liten og lett også, og de kan ikke stå opp til mye press eller vekt.

Varme

DVD-spillere, som alle elektronikk, generere varme. Denne varmen vents vanligvis ut av spilleren via en rekke hull eller sprekker funnet på toppen av spilleren. Hvis disse ventilene er dekket opp av en TV og spilleren kan overopphetes og slutte å fungere. Det vil mest sannsynlig føre til at spillerens garanti også.

Solutions

Hvis plassen er på en premie for hjemmeunderholdningen oppsett, kan det være lurt å vurdere å montere LCD-TV på veggen og deretter plassere DVD-spilleren under den. Mange bedrifter gjør veggfester for LCD-TV, noe som kan gjøre monteringsprosessen enklere.


Related Posts


Hvordan løfte min TV så jeg kan sette min DVD-spiller Under det

Hvordan løfte min TV så jeg kan sette min DVD-spiller Under det

Hjemmeunderholdning sentre er lett rotete med utstyr. Set-top-bokser koble til kabel-TV, hold DVD-spiller og videospill systemer, og inneholder opptak enheter. For å unngå en skjemmende haug av utstyr, kan det være lurt å sette noen av utstyret under
Kan jeg sette min musikk på en iPod?

Kan jeg sette min musikk på en iPod?

Kjøpe en iPod betyr ikke at du må kjøpe all musikken din fra iTunes Store. Du kan sette din egen musikk på iPod også. Dette gjøres rett på datamaskinen ved hjelp av iTunes-programmet. Når musikken er i iTunes, kan du synkronisere din iPod til iTunes,
Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

Sylvania gjør et bredt utvalg av TVer for amerikanske forbrukere. Eldre, større CRT-baserte modeller er vanlig i mange husholdninger, mens nye flatskjerm-modeller har nylig dominert markedet. Ofte er det vanskelig å drive noe på TV uten en fjernkontr
Hvordan setter jeg opp min DVD-spiller videospiller?

Hvordan setter jeg opp min DVD-spiller videospiller?

Enten du kobler DVD-spiller / videospiller (VCR) combo enheten til TVen, eller til TV og kabel-boksen, eller TV og omformer boks, den enkleste metoden for å gjøre dine forbindelser er å kjøre TV-signal gjennom DVD-spiller / VCR combo enhet. Koble til
Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Selv om iPod har en ripebestandig overflate, kan tredjeparts skjold for å beskytte den mot vannskader, kutt, sprekker og selv fingeravtrykk flekker. Hvis du kjøper disse skjoldene på visse elektronikkbutikker, kan teknikere installere skjold for deg,
Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Sansa MP3-spillere er produsert av SanDisk. Sansa MP3-spillere populære fungere mer som lagringsminnepinner. Brukere forventes å dra og slippe medie på spilleren i stedet for å organisere det; Sansa tilbyr ikke medier organisatoriske og overføre prog
Hvordan kan jeg sette min iPhone Screen på TV-en min?

Hvordan kan jeg sette min iPhone Screen på TV-en min?

Apple Component AV-kabel kan du vise din iPhone-skjermen på TVen. Med denne funksjonen kan du bruke din iPhone for en presentasjon eller se videoer eller bilder direkte på TVen. Apple Component AV-kabel er kompatibel med de fleste nyere TV-er og alle
Hvordan kan jeg fikse min MP3-spiller som frøs og slår seg ikke på?

Hvordan kan jeg fikse min MP3-spiller som frøs og slår seg ikke på?

Når en MP3-spiller er i en frossen tilstand, kan du ikke gå gjennom filer som er lastet opp til spilleren. Avhengig av spilleren, kan du ikke være i stand til å slå en frossen MP3-spilleren på eller av. Vellykket unfreezing MP3-spilleren kan du bruke
Hvordan kan jeg koble en RCA TV XL 100 til en DVD-spiller?

Hvordan kan jeg koble en RCA TV XL 100 til en DVD-spiller?

RCA TV XL 100 er en 13-tommers TV som kommer kabel klar. Den eneste måten å koble en inndataenhet til TV-er gjennom en (CATV) inngang RF. De fleste DVD-spillere kommer med enten en RCA eller S-Video-utgang. Siden de to er ikke kompatible, må du kjøpe
Kan jeg sette sanger på MP3-spilleren min uten programvare?

Kan jeg sette sanger på MP3-spilleren min uten programvare?

Noen MP3-spillere fungerer som USB-masselagringsenheter, som betyr at de bare dukker opp som en ekstra harddisk når du kobler dem til datamaskinen. Hvis MP3-spilleren er en av disse, kan du ikke trenger programvare for å sette sanger på den. MP3-spil
Kan jeg sette 3 Ohm høyttalere i en 6-8 Ohm-mottaker?

Kan jeg sette 3 Ohm høyttalere i en 6-8 Ohm-mottaker?

Folk liker å spille musikk, ofte høyt, fra sine hjem lyd mottakere, og noen ganger de ønsker å ha en mer kraftfull lyd å høre. Man kan spørre: "Kan jeg endre høyttaler, som er en 6-8 Ohm, til en tre Ohm og få en mer kraftfull lyd?" Høyttaler Bas