Jeg har koblet min Phono Preamp til Min Stereo men kan ikke få stereolyd

March 25 by admin

Jeg har koblet min Phono Preamp til Min Stereo men kan ikke få stereolyd


De fleste moderne forsterkere og audiovisuelle mottakere krever en phono preamp å forsterke signalet fra linjenivå lydutstyr som rekord turntables. Tallerkenen selv sender et stereosignal på linjenivå, noe som betyr at det ikke er et forsterket signal. En phono forforsterker er nødvendig for å få signal opp til et nivå som det kan bli behandlet for avspilling gjennom en forsterker eller mottaker. Hvis du har koblet opp din preamp og kan ikke få stereolyd, prøv feilsøking tilkoblingene.

Bruksanvisning

1 Slå på forsterker eller mottaker, phono preamp, og dreieskiven for å bekrefte at alle komponenter er tilført strøm. Sjekk de elektriske kablene for å kontrollere alt er plugget inn hvis en eller flere av komponentene klarer å belyse når den slås på.

2 Trykk på de røde og hvite stereoplugger i hver ende av kabelen som forbinder dreieskiven til phono preamp. En løs eller frakoblet lydplugg vil stoppe stereosignalet fra å komme gjennom.

3 Sett støpslene forbinder preamp til forsterkeren eller mottakeren godt inn i de tilsvarende lydkontakter. Disse tilkoblingene sende dreieskiven er forsterket signal fra preamp til hoved amp eller mottaker. Igjen vil en løs tilknytning hindre stereolyd.

4 Kjør den svarte jordledningen fra baksiden av dreieskiven til terminalen på baksiden av preamp vanligvis merket "GRD." Hvis denne ledningen ikke er jordet på riktig måte, kan den resulterende hum skjule stereolyd.

5 Sett amp eller mottaker innspill kontrollknappen på forsiden av komponenten til navnet i kontaktene som kobler den til preamp.

6 Spille en posten normalt på platespilleren.

7 Sett balansekontroller på både preamp og amp eller mottaker i midtstilling for å sikre venstre og høyre stereosignaler er balansert jevnt. Slå balansekontrollen til en ekstrem eller det andre vil spille av lyden fra en kanal, og du vil ikke høre stereolyd.

8 Snu forsterkeren eller receiveren og hver tilkoblet høyttaler for å bekrefte høyttalerkablene er ordentlig koblet til riktig terminalene. Ledningen fra venstre høyttaler skal kobles til den venstre kanalen på forsterkeren eller receiveren og høyre høyttaler til riktig kanal for riktig stereolyd reproduksjon. Sjekk de to trådene på hver ende av høyttalerkablene å bekrefte den positive (farget eller stripet) ledningen er koblet til den positive terminalene på høyttaleren og forsterkeren eller mottakeren. Krysset ledninger vil kaste stereolyd ut av fase og kan skade systemet.


Related Posts


Jeg har glemt min iPhone Passord: Hva gjør jeg?

Jeg har glemt min iPhone Passord: Hva gjør jeg?

En fire-sifret passord på din iPhone hindrer uvedkommende fra å bruke telefonen eller stjele informasjon, men hvis du glemmer at passordet det hindrer deg fra å bruke telefonen også. Alt er ikke tapt hvis du har plassert på koden, men. Du har tre alt
Hvordan jeg Lodd en Mini Stereo Plug?

Hvordan jeg Lodd en Mini Stereo Plug?

Lodding en mini stereoplugg krever grunnleggende lodding ferdigheter og noen beskjedent priset lodding verktøy. Vanligvis brukes for musikkspiller hodetelefoner og PC-høyttalere, mini plugger er vanligvis 1/8 tommer (3,5 mm) med mindre 3/32-tommers (
Min Motorola Karma kan ikke høres

Min Motorola Karma kan ikke høres

Hvis du ikke kan høre noe under samtaler på Motorola Karma og telefonen er fri for hindringer, kan du være i stand til å løse problemet å løse det. Dette problemet betyr vanligvis at du trenger å justere innstillingene eller myk nullstille telefonen.
My Car har en motor røyk og svidd lukt, men er ikke Overoppheting

My Car har en motor røyk og svidd lukt, men er ikke Overoppheting

Mens vismenn og lærde menn blant oss måtte forfekte at der det er røyk, det er brann, noen ganger - spesielt der motorer er bekymret - røyk er bare røyk. Selv om det ikke kan være ødeleggende i seg selv, er røyking ofte symptomatisk for dypere proble
Hvordan kobler jeg har en Toshiba D-VR610KU til TV-en min?

Hvordan kobler jeg har en Toshiba D-VR610KU til TV-en min?

Toshiba D-VR610KU er en DVD / VCR kombinasjon spiller med to komponenter er bygget inn en enhet. Toshiba kroker opp raskt til alle TV med audio-video komposittkontakter ved hjelp av to sett med fargekodede kabler. Pluggene på hver ende av kablene mat
Hvordan finner jeg ut hvilken Firmware jeg har på min iPhone?

Hvordan finner jeg ut hvilken Firmware jeg har på min iPhone?

Din iPhone firmware og programvareversjoner bestemme hvordan det går. Alt fra sine funksjoner til sine programmer og Internett-tilgang er bestemt av firmware. Holde iPhone firmware og programvare oppdatert er viktig å dra nytte av nye funksjoner utgi
Hvordan vet jeg hva Gauge Strøm Wire jeg har i min bil

Hvordan vet jeg hva Gauge Strøm Wire jeg har i min bil

Automotive elektriske systemer er bygd opp av tusenvis av elektriske og elektroniske komponenter. Noen komponenter, for eksempel sensorer og indikatorlamper, krever mindre enn én ampere av elektrisk strøm. Disse komponentene typisk ligge på et trykt
Hvordan kan jeg finne ut hva Dynamo jeg har på min 1995 Dodge Ram?

Hvordan kan jeg finne ut hva Dynamo jeg har på min 1995 Dodge Ram?

Dynamoen på en 1995 Dodge Ram kan være enten en Duralast eller en Duralast import utforming. Standarden Duralast er tilgjengelig i 90 og 120 amp versjoner mens importen versjon er tilgjengelig i 75, 90 og 120 ampere. Dette avhenger av produksjonsanle
Min iPhone kode Kan ikke koble til iTunes

Min iPhone kode Kan ikke koble til iTunes

Når du laster ned en app eller sang på en iPhone, må du skrive inn ditt iTunes-passordet for å fullføre transaksjonen, og om nødvendig, anbud betaling. Hvis du får en feilmelding når du taste inn koden, feilsøke for å finne årsaken til feilen og få m
Hvordan kobler jeg har en Bose Acoustimass 16 til en Pioneer VSX-1018AH-K?

Hvordan kobler jeg har en Bose Acoustimass 16 til en Pioneer VSX-1018AH-K?

Koble høyttalere til en mottaker kan være vanskelig og vanskelig når vi leter etter bestemte porter. Etter ledninger eller kabler og visualisere hvor signalene går kan hjelpe deg mens du lærer om lyd tilkoblinger. Dette vil gjøre oppsettet mye mer ef
Hvordan konverterer jeg har en 75 OHM-kabel til HDMI?

Hvordan konverterer jeg har en 75 OHM-kabel til HDMI?

Trådløse teknologier er i stand til å opprettholde en stabil og konsekvent tilkobling til alle tider - og det er derfor kabler er fortsatt den foretrukne metoden for overføring av video fra ett sted til et annet. For å konvertere video overføres via