Hvordan vet jeg hvilken klasse en 8GB SDHC Sandisk Ultra LL kort er

July 17 by admin

Hvordan vet jeg hvilken klasse en 8GB SDHC Sandisk Ultra LL kort er


I 2006 SD Card Association kom ut med SD-kort hastighetsklasser, en ny måte å klassifisere lese / skrivehastighet på SD-kort. Hvis du vet hvordan du skal tolke hastighetsklasser, finne ut av lese / skrivehastighet på en bestemt minnekort er en lek. Dette gjør du velger et kort enklere, så vel som gir deg sikkerhet for at du har riktig kort for kameraet.

Bruksanvisning

1 Plukk opp SDHC-kort og snu den slik at du kan se på forsiden av kortet. Baksiden er blank side med metall reseptorer i det, og fronten er den siden av kortet som har noen form for skriftlig eller bilder på det.

2 Se nær midten av kortet. Du vil se et lite antall vedlagt i bokstaven "C" Dette tallet tilsvarer antallet megabyte at SDHC-kort er i stand til å bevege seg fra ett sted til et annet hvert sekund, representert ved enheten "megabyte per sekund", eller MB / s. Denne prisen kalles ofte minnekortets overføringshastighet.

3 Se å se hvilket nummer er merket på SDHC Ultra II-kort. Dette tallet representerer hastighetsklasse på minnekortet. For eksempel vil et symbol med tallet "4" vedlagt i bokstaven "C" betyr at minnekortet er i klasse 4. Dette vil også sette kortet ditt på et minimum overføringshastighet på 4 MB / s.


Related Posts


Hvordan vet jeg hvilken størrelse dekk Monter felger

Hvordan vet jeg hvilken størrelse dekk Monter felger

Å få dekket som passer felgen du setter den på er lett når du vet hva målinger for å ta av felgen, og hvordan du skal lese dekk størrelse spesifikasjoner. Hvis du er usikker på hva slags dekk for å få for bilen din etter dimensjonering, vil brukerhån
Hvordan vet jeg hvilken versjon av OS Blackberry har

Hvordan vet jeg hvilken versjon av OS Blackberry har

Hvis Blackberry-enheten ikke fungerer, kan du finne deg selv i komme ut for å måtte ringe teknisk support for å få hjelp. En av de første spørsmålene kundeservice representant vil stille er hvilken versjon av operativsystemet Blackberry bruker. Dessv
Hvordan vet jeg hvilken størrelse Torx bit er nødvendig

Hvordan vet jeg hvilken størrelse Torx bit er nødvendig

Torx er en type skruehodet produsert med en stjerneformet ende. En Torx bit brukes til å sette inn og ta ut Torx-skruer. Fordi skruene ikke kommer med hodet størrelse skrevet på dem, må brukerne bestemme hvilken størrelse skruen er for å velge riktig
Hvordan vet jeg hvilken versjon av iPhone Bootloader

Hvordan vet jeg hvilken versjon av iPhone Bootloader

Låse opp iPhone kan tjene mange fordeler som inkluderer nettverk frihet og økt annenhåndsverdi. Men bare en iPhone med bootloader 5.08 er i stand til å nedgradere sin baseband som er et krav for å låse opp telefonen. Windows-brukere kan fortelle hvil
Hvordan vet jeg hvilken versjon av TomTom One jeg har?

Hvordan vet jeg hvilken versjon av TomTom One jeg har?

Hvis du noen gang får problemer med din TomTom ONE, er det nyttig å vite hvordan du finner versjonsnummeret på produktet. Versjonsnummeret gjør at en kundebehandler for å best avgjøre en løsning for enheten. Innstillinger-menyen "Innstillinger"
Hvordan vet jeg hvilken type motor du har ved Ford VIN

Hvordan vet jeg hvilken type motor du har ved Ford VIN

Hvert kjøretøy har en VIN, eller Vehicle Identification Number, som gir informasjon om bilen. Innenfor VIN koden for Ford biler, åtte tegnene i 17-tegnsekvensen gi informasjon om motoren. Denne informasjonen hjelper deg å finne ut hvilken type motor
Hvordan vet jeg hvilken generasjon iPod jeg har?

Hvordan vet jeg hvilken generasjon iPod jeg har?

Hver iPod har både en modell og en generasjon. Modellen er den typen iPod - iPod Touch, iPod Nano, iPod Shuffle - de er alle modellene. Hver modell har flere generasjoner. For eksempel, hvis du har kjøpt en iPod Shuffle da den først ble utgitt, vil d
Hvordan vet jeg hvilken størrelse Trommelbrems for en '99 Dakota

Hvordan vet jeg hvilken størrelse Trommelbrems for en '99 Dakota

1999 Dodge Dakota leveres med enten ni-tommers bak trommer eller 10-tommers bak trommene. Det er fem forskjellige varianter av 1999 Dakotas. To av dem har firehjulstrekk, mens de tre andre har bakhjulsdrift (to-wheel drive). Den andre store forskjell
Hvordan vet jeg hvilken versjon av Safari er på min iPhone

Hvordan vet jeg hvilken versjon av Safari er på min iPhone

IPhone er en multimedia og kommunikasjonsenhet laget av Apple. Den har sitt eget operativsystem som bunter all standard programvare sammen. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for den versjonen av programvaren som Safari, siden det er oppdater
Hvordan vet jeg hvilken Wheels vil ha en Deep Dish Look?

Hvordan vet jeg hvilken Wheels vil ha en Deep Dish Look?

Muligheten av en bil å bruke et hjul med en tykk leppe (den dypt fat utseende) avhenger av design og oppsett av hjul og aksler på kjøretøyet. Noen biler er rett og slett ikke i stand til å bruke dypt fat hjul fordi deres aksler og hjulsenterlinjen si
Hvordan vet jeg hvilken OS-et har Blackberry

Hvordan vet jeg hvilken OS-et har Blackberry

En av funksjonene som setter Blackberry fra andre telefoner er muligheten til å koble til og grensesnitt med din hjemme-PC. Akkurat som datamaskinen bruker Blackberry et OS (Operating System) for å fungere. Å vite hvilket operativsystem som er instal