Hvordan kan jeg Tilbakedekktrykket Monitor i en Audi?

April 2 by admin

Mange Audi-modellene er utstyrt med dekk press skjermer som kobles til den integrerte datamaskinen. Systemet overvåker dekktrykket i alle dekkene og varsler føreren når lufttrykket på en eller flere er lav. Når trykket er gjenopprettet i lav dekk, må du nullstille systemet slik at det kan kalibrere trykket i dekkene. Tilbakestilling er også nødvendig hvis dekkene er rotert eller skiftes ut, slik at maskinen kan få en nøyaktig lesing. Den nullstille prosessen er lik for alle Audi-modeller.

Bruksanvisning

1 Sett nøkkelen i tenningen. Vri tenningsbryteren til "On" posisjon uten å starte motoren.

2 Trykk på "Car" -knappen på kontrollpanelet på informasjonsdisplayet.

3 Trykk på pil ned for å bla gjennom alternativene til "Tire Pressure Monitor" er markert.

4 Trykk på "Option" knappen. Tilbakestillingen bekreftelse vises.

5 Trykk på "Option" knappen igjen for å bekrefte og tilbakestille systemet.


Related Posts


Hvordan kan jeg overføre fonter til My Cell Phone SD Memory Card?

Hvordan kan jeg overføre fonter til My Cell Phone SD Memory Card?

Mange moderne telefoner bruker et SD-minnekort (eller mindre versjoner som miniSD og microSD-kort) for å lagre data som musikk og bilder. Disse minnekort er ofte lite benyttet, noe som betyr at folk flest lar en betydelig mengde ledig plass. Det kan
Hvordan kan jeg få Freeview?

Hvordan kan jeg få Freeview?

Freeview var den første free-to-air digital-TV i Storbritannia, som ble introdusert i oktober 2002. Ingen abonnementsavgift er nødvendig å se på Freeview, men den britiske lisensavgift TV må betales av alle som eier en TV-tuner. Freeview tilbyr en re
Hvordan kan jeg skru opp turbo i min Audi?

Hvordan kan jeg skru opp turbo i min Audi?

Slå opp ladetrykket på Audis turbolader kan gjøres ved å installere en enhet som kalles en boost controller. Denne enheten kroker opp til turboladeren system og lar deg justere mengden av lufttrykket, eller boost, at turbo er å sette ut. Fra fabrikke
Hvordan kan jeg tørke meg iPhone Do?

Hvordan kan jeg tørke meg iPhone Do?

Tørke, eller sletting, iPhone av alt minnet kan spare, ikke ødelegge, dagen din. Hvis du mister den, eller hvis noen stjeler den, vil de ha tilgang til bilder, video og programmer som du kanskje ikke vil at de skal se. Viktigere enn noen forlegenhet
Hvordan kan jeg lage min egen film?

Hvordan kan jeg lage min egen film?

Lage en film er en morsom og kreativ opplevelse. Selv om du har ingen kunnskap om kamera eller redigering terminologi, kan du filme og redigere video som om du var en profesjonell. Du trenger ikke high-end utstyr; du kanskje allerede har alt du treng
Hvordan kan jeg laste ned ringetoner gjøre med min mobiltelefon ved hjelp av en USB-ledning?

Hvordan kan jeg laste ned ringetoner gjøre med min mobiltelefon ved hjelp av en USB-ledning?

Ringetoner er tilgjengelig i en rekke låter og musikksjangere, fra rap og country til showtunes og favoritt TV-show temaer. Når du laster ned og sette en ringetone på mobiltelefonen din, vil det ta plassen til standardringe å varsle deg om en samtale
Hvordan kan jeg zoome kameraet på en LG Dare

Hvordan kan jeg zoome kameraet på en LG Dare

Et spørsmål mange LG Dare kunder spør er hvordan man skal bruke zoom på Dare er 3,2 megapiksel kameratelefon. Mens det er et enkelt svar på spørsmålet, har mange mennesker blitt frustrert fordi den foretrukne metode for å finne den zoom-funksjonen fa
Hvordan kan jeg vite om min bil tittel har en Lien?

Hvordan kan jeg vite om min bil tittel har en Lien?

Du er inne for en skikkelig mareritt hvis bilen tittel har en lien at du ikke er klar over. En lien betyr at en finansinstitusjon fortsatt eier bilen, og lånet fra institusjonen skal være nedbetalt før bilen er rettmessig ditt. Bekreft at bilen er fr
Hvordan kan jeg få kopier av mobiltelefon ringe fra telefonen min?

Hvordan kan jeg få kopier av mobiltelefon ringe fra telefonen min?

Hvis du eller noen andre har gjort anrop fra en mobiltelefon du eier (som betyr kontoen er under navnet ditt med mobiltelefonen), kan du få registreringer av samtaler, som vanligvis inneholder numrene, tid og varighet av samtaler, og eventuelle roami
Hvordan kan jeg programmere en fjernkontroll for en 2001 Venture Van du?

Hvordan kan jeg programmere en fjernkontroll for en 2001 Venture Van du?

Nøkkelfri adgang fjernkontroller kan bryte eller gå seg vill lett. Å vite hvordan å programmere en ny fjernkontroll for 2001 Chevrolet Venture gjør disse problemene mye lettere på lommeboken - og på nervene. Ikke stress deg ut om oppgaven. Programmer
Hvordan kan jeg spore en stjålet Smart Phone?

Hvordan kan jeg spore en stjålet Smart Phone?

Hvis du noen gang har mistet en telefon, så du vet hva en ulempe det kan være. Ikke bare mister du kontaktene dine, men tekstmeldinger, bilder og viktige dokumenter som du kan ha hatt også. Hvis du er for lat til å sikkerhets telefonen opp med jevne