Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

February 14 by admin

Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?


Sansa MP3-spillere er produsert av SanDisk. Sansa MP3-spillere populære fungere mer som lagringsminnepinner. Brukere forventes å dra og slippe medie på spilleren i stedet for å organisere det; Sansa tilbyr ikke medier organisatoriske og overføre programvare som iTunes. Du kan løse dette problemet, men ved hjelp av et medieprogram hører hjemme i Windows som heter Windows Media Player.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Windows Media Player til datamaskinen hvis du ikke allerede har en kopi av programvaren på systemet ditt.

2 Åpne Windows Media Player, og klikk på "Library" -fanen.

3 Klikk på "Now Playing List" -knappen øverst til høyre i biblioteket vinduet for å få tilgang til rullegardinmenyen spilleliste.

4 Velg "Ny spilleliste" fra drop-down menyen.

5 Navn på spillelisten. Deretter dra og slippe musikkfiler i spillelistevinduet i den rekkefølgen du ønsker å høre dem.

6 Klikk på "Sync" fanen.

7 Plugg din Sansa MP3-spilleren til datamaskinen og vent til Windows Media Player for å gjenkjenne enheten.

8 Dra spillelisten du nettopp opprettet i venstre kolonne til der det står "Dra filene her" i kategorien Synkroniser.

9 Klikk "Sync" for å synkronisere spillelisten til Sansa MP3-spilleren. Filene skal overføre fra Windows Media Player til Sansa MP3-spilleren i den rekkefølgen du setter på din datamaskin.


Related Posts


Hvordan kan jeg konvertere m4p iTunes formater til MP3?

Hvordan kan jeg konvertere m4p iTunes formater til MP3?

M4p iTunes-filene er beskyttet sanger som er kjøpt via iTunes Store. Mens iTunes-programvaren kan konvertere ikke-beskyttede sanger som er lagret i iTunes-biblioteket, kan programmet ikke konvertere beskyttede M4P-filer. Heldigvis kan du bruke iTunes
Hvordan kan jeg fortelle den positive ledningen på Speaker Kabling på GM radioer?

Hvordan kan jeg fortelle den positive ledningen på Speaker Kabling på GM radioer?

Høyttalerkablene på alle audio system er merket for positive (+) og negative (-) polaritet. Når du kobler høyttalerne til en radio eller forsterker, du ideelt ønsker å holde polariteten riktig for alle høyttalerne. Teknisk kjent som utfasing, har en
Hvordan kan jeg overføre mine kontakter fra min AT & amp; T telefonen til Blackberry 8830?

Hvordan kan jeg overføre mine kontakter fra min AT & amp; T telefonen til Blackberry 8830?

De fleste mobilbrukere vet ikke sine adresseboken på toppen av hodet, og ikke har dem skrevet ned noe sted. Så når du bytter fra en AT & T telefon til Blackberry 8830, tar adresseboken med deg er en reell bekymring. AT & T telefoner kan ha ulike o
Hvordan kan jeg overføre fonter til My Cell Phone SD Memory Card?

Hvordan kan jeg overføre fonter til My Cell Phone SD Memory Card?

Mange moderne telefoner bruker et SD-minnekort (eller mindre versjoner som miniSD og microSD-kort) for å lagre data som musikk og bilder. Disse minnekort er ofte lite benyttet, noe som betyr at folk flest lar en betydelig mengde ledig plass. Det kan
Hvordan kan jeg endre dekkene på en 1986 Honda Cn250 du?

Hvordan kan jeg endre dekkene på en 1986 Honda Cn250 du?

Den CN250 - eller, for å bruke det mer vanlig navn, "Helix" - er en liten single-seat scooter produsert av Honda starten i 1986. Populariteten til denne lille scooter var så stor at det er fremdeles i produksjon i flere deler av Japan. Selvfølge
Hvordan kan jeg hente Comcast Telefon Meldinger?

Hvordan kan jeg hente Comcast Telefon Meldinger?

Comcast Xfinity telefonen tjenesten inkluderer talepostfunksjonalitet, slik at du kan sjekke meldingene dine fra hvor som helst når som helst, selv om den nøyaktige metoden for å få tilgang til talepostkonto avhenger av antall som du gjør samtalen. D
Hvordan kan jeg programmere en DirecTV Remote for en Dynex Plasma TV?

Hvordan kan jeg programmere en DirecTV Remote for en Dynex Plasma TV?

En DirecTV fjernkontroll kan programmeres til å styre mer enn bare DirecTV satellitt-boksen. Fjernkontrollen vil også styre TV-apparater, for eksempel en Dynex plasma-TV, en gang riktig programmert. En bruksanvisning som inneholder koder for ulike TV
Hvordan endre rekkefølgen på sanger på en SanDisk Sansa M200

Hvordan endre rekkefølgen på sanger på en SanDisk Sansa M200

SanDisk Selskapet gjør mange forskjellige elektroniske produkter som kan brukes sammen med PC og Windows-operativsystemet. SanDisk Sansa M200 er en modell av bærbar MP3-spiller som lar deg lytte til musikk som du laster ned på enheten, samt lokale ra
Hvordan kan jeg overføre musikk fra My Mini Disc?

Hvordan kan jeg overføre musikk fra My Mini Disc?

Minidisc-spillere spille inn musikk og andre lydfiler som MP3-filer på små plater som lett kan slettes og re-innspilt. Hvis du trenger mer plass oa plate, men ikke ønsker å slette musikken på platen permanent, kan du overføre musikkfiler fra platen t
Hvordan kan jeg overføre musikk fra datamaskinen til mobilen min?

Hvordan kan jeg overføre musikk fra datamaskinen til mobilen min?

Ikke alle mobiltelefoner kommer med spesiell programvare for å overføre bilder, musikk, video og andre filformater fra datamaskinen til telefonen. Faktisk noen mobiltelefon leverandører ønsker at du kjøper denne programvaren separat og gjøre det vans
Kan jeg sette min musikk på en iPod?

Kan jeg sette min musikk på en iPod?

Kjøpe en iPod betyr ikke at du må kjøpe all musikken din fra iTunes Store. Du kan sette din egen musikk på iPod også. Dette gjøres rett på datamaskinen ved hjelp av iTunes-programmet. Når musikken er i iTunes, kan du synkronisere din iPod til iTunes,