Hvordan kan jeg sette min iPhone Screen på TV-en min?

July 26 by admin

Apple Component AV-kabel kan du vise din iPhone-skjermen på TVen. Med denne funksjonen kan du bruke din iPhone for en presentasjon eller se videoer eller bilder direkte på TVen. Apple Component AV-kabel er kompatibel med de fleste nyere TV-er og alle versjoner av iPhone-enheten.

Bruksanvisning

1 Koble Apple Component AV-kabel til porten plassert på bunnen av iPhone-enheten.

2 Koble de røde, grønne og blå komponent kabler til en ledig inngang komponent på din TV. Sørg for at du matche fargekodede kabler med fargekodede komponent-innganger på baksiden av TV-en.

3 Koble de røde og hvite kabler til en ledig lydinngang på TVen. Sørg for at du matche fargekodede kabler med fargekodede audio innganger på baksiden av TV-en.

4 Slå på TV-en.

5 Trykk på "Input" -knappen på TV kontrollpanel eller fjernkontrollen før du ser din iPhone-skjermen vises på TVen.


Related Posts


Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Selv om iPod har en ripebestandig overflate, kan tredjeparts skjold for å beskytte den mot vannskader, kutt, sprekker og selv fingeravtrykk flekker. Hvis du kjøper disse skjoldene på visse elektronikkbutikker, kan teknikere installere skjold for deg,
Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

Sylvania gjør et bredt utvalg av TVer for amerikanske forbrukere. Eldre, større CRT-baserte modeller er vanlig i mange husholdninger, mens nye flatskjerm-modeller har nylig dominert markedet. Ofte er det vanskelig å drive noe på TV uten en fjernkontr
Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Sansa MP3-spillere er produsert av SanDisk. Sansa MP3-spillere populære fungere mer som lagringsminnepinner. Brukere forventes å dra og slippe medie på spilleren i stedet for å organisere det; Sansa tilbyr ikke medier organisatoriske og overføre prog
Hvordan kan jeg aktivere en iPhone med Verizon?

Hvordan kan jeg aktivere en iPhone med Verizon?

Verizon Wireless begynte å selge en versjon av iPhone 4 er utformet for å arbeide med sitt nettverk i februar 2011, og ble den andre amerikanske operatøren å tilby enheten, den første som AT & T. Som de to bærere bruke konkurrerende mobiltelefon tekn
Kan jeg sette min musikk på en iPod?

Kan jeg sette min musikk på en iPod?

Kjøpe en iPod betyr ikke at du må kjøpe all musikken din fra iTunes Store. Du kan sette din egen musikk på iPod også. Dette gjøres rett på datamaskinen ved hjelp av iTunes-programmet. Når musikken er i iTunes, kan du synkronisere din iPod til iTunes,
Hvordan kan jeg sette PDF-filer på min iPod Touch eller iPhone?

Hvordan kan jeg sette PDF-filer på min iPod Touch eller iPhone?

IPod touch og iPhone støtter PDF-dokumenter som er lastet ned fra Internett og synkronisert fra iTunes. Apple-enheter med iOS 4.2 eller nyere støtter Apples iBooks app som lar deg lese online PDF-filer i nettleseren Safari og lar deg også legge til P
Hvordan kan jeg sette i en 2G SIM gjør på en Mac iPhone?

Hvordan kan jeg sette i en 2G SIM gjør på en Mac iPhone?

Et SIM-kort kan du importere kontakter som er lagret på kortet til Mac iPhone, unngår du problemene med å manuelt legge til kontakter en etter en. Mens iPhone 3G og nyere modeller bruker et 3G SIM-kort, er den originale 2G iPhone ikke er i stand til
Hvordan kan jeg sette filmer på min iPod Med Realplayer?

Hvordan kan jeg sette filmer på min iPod Med Realplayer?

Real Player 14 spiller nesten hver medietype og synkroniserer med bærbare mediespillere og mobile enheter, inkludert iPod. Programmet konverterer videofiler fra et format til Apple-støttede MOV eller MP4 videoformater før du kopierer videoer til iPod
Hvordan kan jeg få min iPhone for å låse opp når det er deaktivert?

Hvordan kan jeg få min iPhone for å låse opp når det er deaktivert?

Hvis du skriver inn feil passord til din iPhone for mange ganger, vil det bli deaktivert, noe som betyr at du ikke vil være i stand til å oppgi et passord forsøk igjen for en viss periode. Hvis du fortsetter å skrive inn feil passord, vil denne perio
Hvordan kan jeg eksportere mine kontakter fra min iPhone?

Hvordan kan jeg eksportere mine kontakter fra min iPhone?

iPhone lar deg eksportere og synkronisere kontakter, kalendere, notater, bokmerker, bilder og andre programmer til datamaskinen din. Det er en praktisk måte å sikkerhetskopiere relevante data og sparer tid og krefter for å legge til hver kontakt til
Hvordan kan jeg sette manuelt ringetoner på en iPhone?

Hvordan kan jeg sette manuelt ringetoner på en iPhone?

IPhone er utstyrt med et sett av lager ringetoner, inkludert grunnleggende lydeffekter og korte melodier. Brukerne kan lage sine egne ringetoner, men så lenge de er konvertert til M4A-format og mindre enn 20 sekunder. Som automatisk synkronisering av