Hvordan endrer jeg en hastighetsmåler på en 1997 Mazda protege?

July 11 by admin

Bytte ABS hastighetssensorer i en 1997 Mazda Protege er en enkel jobb som bare tar noen minutter. I motsetning til mange biler, er det fremre og bakre hastighetssensorer installert på samme måte. Erstatnings sensorer kan kjøpes eller bestilles fra de fleste auto-deler butikker.

Bruksanvisning

1 Løsne lug nuts og løft hjulet med en jack. Jack punktene er noen inches fra hjulene og er merket med en støpt linje på hver side av punktet.

2 Klem tappen på den elektriske kontakten og koble den. Sensoren er bak rotoren, nær toppen. Fjern eventuelle skruer og muttere som holder kabelen montering klipp på plass som vil komme i veien for å fjerne sensoren.

3 Fjerne bolten som holder føleren på plass og erstatte sensoren. Stram bolten til 12 til 16 FT lbs. dreiemoment.

4 Plugg inn sensoren og erstatte noen klipp du fjernet.

5 Fest hjulet og senke bilen.


Related Posts


Hvordan endrer jeg en oksygen sensor på en 1997 Hyundai Accent GL?

Hvordan endrer jeg en oksygen sensor på en 1997 Hyundai Accent GL?

1997 Hyundai Accent oksygen sensor tråder inn i eksosmanifolden under varmeavviseren under bilen. The O2 sensor regulerer drivstofforbruk på motoren basert på oksygenmetningen i eksosen. Hvis gass kjørelengde på bilen din har uforklarlig vesentlig re
Hvordan endrer jeg en bil luftfilter i en 2007 Mazda CX9?

Hvordan endrer jeg en bil luftfilter i en 2007 Mazda CX9?

Det er to luftfiltre på en 2007 Mazda CX9. En filtrerer forurensninger og allergener fra å komme inn passasjeren drosje. Dette kalles en kabinluftfilter. Den andre filter er inne i motorrommet på 3,5-liter SUV. Dette filteret renser inntaksluften til
Hvordan endrer jeg 4 ohm høyttalere til 8 Ohm?

Hvordan endrer jeg 4 ohm høyttalere til 8 Ohm?

Den ohm vurdering av en høyttaler er dens dynamiske impedans med dynamisk akustisk program. Denne verdien går høyere enn elektrisk motstand når gjennomføre likestrøm fra en volt-ohm meter. Det er bare en vurdering blant andre faktorer som gjør at bru
Hvordan endrer jeg en Mach 460 hovedenhet?

Hvordan endrer jeg en Mach 460 hovedenhet?

Mach 460 er en bil stereoanlegg som inkluderer en hovedenhet, dør og dekk høyttalere og baksetet woofer. Du endrer hovedenheten ved å fjerne den eksisterende enheten og installere den nye enheten på samme måte. Funksjon Start med å fjerne den shifter
Hvordan endrer jeg min Blackberry e-signatur?

Hvordan endrer jeg min Blackberry e-signatur?

Du allerede har din e satt opp på din Blackberry, men kan ikke finne ut hvordan du kan endre standard "Sendt via Blackberry" signatur? Signaturen legges automatisk til bunnen av hver e-post du sender med Blackberry for noen operatører, som kan s
Hvordan endrer jeg ISO-innstilling i et Fujifilm S1000FD?

Hvordan endrer jeg ISO-innstilling i et Fujifilm S1000FD?

Fujifilm S1000FD har en automatisk innstilling som justerer kameraets innstillinger basert på gjeldende opptaksforholdene. Selv om automatiske justeringer er ofte nøyaktige nok til å produsere høy kvalitet skudd, kan enkelte tilstander krever brukerm
Hvordan endrer jeg 1997 Toyota tenning ledninger?

Hvordan endrer jeg 1997 Toyota tenning ledninger?

Noen 1997 Toyota motorer, for eksempel 3,0-liters i Camry, ikke bruk tennplugg ledninger. Den bruker en spiral-on pluggtenning, hvor spolen er festet direkte til pluggen. 1997 Toyota Corolla firesylindrede biler bruker tennplugg ledninger. Fordi dist
Hvordan endrer jeg en Mazda B-4000 Fuel Pump?

Hvordan endrer jeg en Mazda B-4000 Fuel Pump?

Mazda B-serien er en linje av pickup lastebiler produsert av Mazda Motor Corporation fra 1961 til 2006. Antall i serien indikerer forskyvning av motoren, så en Mazda B-4000 har en 4-liters motor. Denne motoren benytter elektronisk bensininnsprøytning
Hvordan endrer jeg Oljetrykkbryter på en 1998 Oldsmobile Intrigue?

Hvordan endrer jeg Oljetrykkbryter på en 1998 Oldsmobile Intrigue?

Skifte olje trykkbryteren på 1998 Oldsmobile Intrigue innebærer tilgang til det fra under passasjersiden av bilen. Oljetrykkbryteren tråder inn i motorblokken rett bak oljefilteret. Bryteren overvåker trykket fra innsiden motorblokken olje passasjer
Hvordan endrer jeg bak vindusviskerne på en 2004 Matrix?

Hvordan endrer jeg bak vindusviskerne på en 2004 Matrix?

Når viskerbladet slites ut på bakvinduet på en 2004 Toyota Matrix, bør bladet skiftes umiddelbart. Kjører en slitt blad på bakruten kan føre til riper og skader på glass. Utskifting vindusviskerne kan bli funnet på auto deler forhandlere og en kostba
Hvordan endrer jeg Bremser på My GTI?

Hvordan endrer jeg Bremser på My GTI?

VW GTI er en ikonisk bil som kombinerer praktiske en kombikupé med sports-bil-lignende reflekser og ytelse. Den GTI bremser bør kontrolleres regelmessig for slitasje og eventuelt skiftes ut. Å ha en butikk gjøre en full brems jobb på en GTI kan være
Hvordan endrer jeg Fork Oil på en 2001 ZX6?

Hvordan endrer jeg Fork Oil på en 2001 ZX6?

Forgaffelen av en 2001 Kawasaki ZX-6R krever en ren tilførsel av gaffel olje til riktig avlede humper og ujevnheter som finnes på veien. Selv om gaffel olje kan vare i mange år, kan kondens buildup slutt forurense gaffel olje, redusere dempende kvali