2009 Ford Escape Cargo Kapasitet

En av fordelene ved å kjøre en sport utility vehicle er bæreevnen som kommer fra en boxy tilbake enden og en solid suspensjon. The 2009 Ford Escape handlet av noen av dens størrelse for drivstoffeffektivitet, men det vil fortsatt bære mye last.

Innsiden

Baksiden luke gir tilgang til 29 kubikkfot bagasjeplass i 2009 Ford Escape. Du kan mer enn doble dette beløpet plass ved å folde ned andre seterad.

ekstra plass

Hvis du har den ekstra takstativ, kan du legge i opptil 100 lbs. av last på toppen av denne bilen. Fordi reservehjul på 2009 Escape er montert på utsiden av bilen, det er mer valgfritt lasterommet under gulvet bak i lasterommet.

Vekt

Hva er viktigere enn lastevolum, men er totalvekt med passasjerer samt last. Sjekk dekk og sikkerhetskrav sertifisering etiketter for selve maksimal lastevekt på bilen. Generelt, i brukerhåndboken for 2009 Escape anbefaler 5000 til 7300 lbs. av totalvekt, avhengig av Escape motorstørrelse, girkasse og om det er en to-wheel-drive eller firehjulsdrevet bil.

Bilberging

Innenfor kombinerte vekt grenser, kan tilhengervekt nå 1500 lbs. med 2,5 liters motor (manuell eller automatisk girkasse, fire-wheel-drive eller to-wheel drive) eller 3500 lbs. med 3,0 liters motor.