2008 Sienna Radio Problems

Introdusert i 1998, er Toyota Sienna en minivan kjent for sin ytelse og pålitelighet. Sienna skilte med en V6-motor og sekstrinns automatgir. Til tross for sine solide anmeldelser og sikkerhets utmerkelser, lider 2008 Sienna fra LCD radio fiasko.

Problem

Auto Beef på CarComplaints.com indikerer at Sienna drivere rapportere tilfeller hvor deres radio-skjermen fungerer bare midlertidig. Skjermen kan flimre på og av flere ganger før du går helt av. Slå radioen på og av, kan et øyeblikk avhjelpe problemet.

årsaker

Kald temperatur og / eller vann kan skade Sienna digitale instrumentpanelet. Noen Sienna drivere rapportere sine radiodisplayet jobber midlertidig på grunn av vann inn i bilen etter en alvorlig storm. Bortsett fra miljømessige faktorer, kan en LCD bakgrunnsbelysning utblåsning forårsake radiodisplayet for å bli svekket.

Løsning

Hvis 2008 Sienna er ikke lenger under garantien, kan reparasjonskostnadene fremdeles dekkes på grunn av utstedelse av TSB. Hvis du har til å pådra kostnadene for en ny radio, er det beste alternativet å kjøpe en ny markedet radio kompatibel med Sienna eller du kan kjøpe en sertifisert brukte 2008 Sienna OEM radio for ca $ 250 per begynnelsen av 2011.