2007 Nissan Altima eksos tips

2007 Nissan Altima eksos tips


Nissan Altima har etablert seg som en av Nissans mest populære og varige modeller. 2007 Altima er en mid-size bil utstyrt med en 3,5-liters V-6 motor. En hybrid versjon av Altima ble introdusert i slutten av 2007. En relativt rimelig måte å forbedre utseendet og lyden av din Altima aksjer eksosanlegg er å legge til eksos tips. En rekke stiler er tilgjengelige for å passe 2007 Nissan Altima.

LED eksos tips

Noen eksos tips som passer 2007 Nissan Altima har LED-lys rundt den ytre omkretsen av spissen. Lysene kommer i en standard rød farge, og noen har etset grafikk i krom. For å fungere ordentlig, LED-opplyste eksos tips krever installasjon til både eksosrøret og en 12-volts strømkilde.

Dual eksos tips

Dual eksos tips for 2007 Nissan Altima er konstruert på en "Y" form. Den ene enden kobles til bilens eksosrør, og spissen utvides til to side-by-side eksosutslipp. Diameteren av de to tips vil variere, avhengig av den spesifikke kjede, og kan være så stor som 3,5 inches pr utløp.

Oval og Runde eksos tips

Oval og runde eksos tips er lettest tilgjengelig i et high-polish forkrommet. Noen tips har valsede kanter, noe som betyr at metallet er rullet under, noe som skaper en myk kant ved åpningen av utløpsspissen. Andre eksos tips gi rett kant konstruksjon med en skarpere kant ved åpningen.