2007 Jeep Wrangler Vin Spesifikasjoner

I 2007 kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) for en Jeep Wrangler inneholder sytten sifrene består av tall og bokstaver. Når de leses fra venstre til høyre, har hver posisjon en nøkkel til informasjon relatert til kjøretøyet og dens opprinnelse. De seks siste sifrene representerer den numeriske sekvensen av Jeep, som en enhet i produksjon, da den kom ut av produksjonslinjen.

kjøretøy Origins

En dekoding diagrammet for 2007-2010 jeep modeller finnes på Morris 4x4 Senter beskriver betydningen av hver posisjon. Den første posisjonen i VIN avslører opprinnelseslandet, som for vårt utvalg VIN er bekreftet som USA med tallet "1" Den neste posisjon som omhandler opprinnelse problemer er den ellevte plass, som skal være en "L", som Wranglers ble produsert i Toledo, Ohio, og det var Jeep koden for sitt anlegg # 1 i Toledo. En "7" i den tiende stilling bekrefter produksjonsåret er 2007.

Lag og Modell

Den andre stillingen i VIN gjelder make av kjøretøyet, som er som merkenavnet. Alle 2007 Jeep Wrangler Vins vil ha en "J" i det andre stedet. VIN dekoding diagrammet bemerker tre alternativer i Wrangler kjøretøy linje, hvorav den ene er funnet i femte posisjon VIN. En "A" i denne posisjonen bemerker en Wrangler Left Hand Drive 4x4.

Type og Vekt

Den tredje og fjerde posisjoner henholdsvis oppmerksom på kjøretøytype og totalvekt, og den syvende posisjon relatert til kroppen stil. En "4" i tredje posisjon betyr en flerbruks passasjer kjøretøy som ikke har sidekollisjonsputer. En "8" skulle tilsi side kollisjonsputer. Wranglers ble produsert med to forskjellige vektklasser. En "F" i fjerde posisjon bemerker vekten mellom 4,001 og 5,000 pounds, mens en "G" indikerer området 5001 til 6000 pounds. Den syvende posisjon har en "4" for å merke en åpen kropp, som JK72 modell, eller en "9" for å indikere den utvidede åpne kroppen, som JK74 modell.

Motor og girkasse

Den åttende plass i 2007 Jeep Wrangler VIN vil ha en "1" for 3,8-liters V-6 sylindret bensinmotor. Hvis motoren er den 2,8-liters inline firesylindret turbodieselmotor, da den åttende stillingen innehas av en "9." Den sjette posisjon i VIN er knyttet til ett av sju overføringsmuligheter, som er notert enten en bokstav eller et tall.

Easy dekoding

AboutAutomobile har en online VIN dekoder som fungerer med en sytten-sifret VIN. Letingen har sette grunnleggende informasjon fra VIN, men ikke all informasjon. 2007 Jeep Wrangler eiere bør skrive ut en komplett dekoding diagram, eller spille inn sin informasjon fra et diagram, og oppbevar den på et trygt sted for fremtidig referanse ..