2007 Honda Civic justeringsproblemer

2007 Honda Civic justeringsproblemer


Det finnes to hovedtyper av justeringer, thrust vinkel og firehjulinnstilling. Din 2007 Honda Civic krever en firehjulinnstilling. Det er tre vinkler som kan justeres på et kjøretøy: camber, caster og tå. Honda Civic har bare to vinkler som er justerbare uten markedet deler, tå og camber. Når man ser fra fronten av kjøretøyet, er camber den positive eller negative vinkel at dekkene lene. Tå er retningen dekkene er påpekt fra under kjøretøyet.

trekke

Når Honda begynner å trekke eller drift til én retning når du reiser på et flatt underlag, kan det være enten camber eller tå forårsaker problemet. Dersom hjulene er spisse for langt i en retning på grunn av overdreven tå vinkel, så bilen vil trekke i den retningen. Hvis hellingen er ute i en positiv vinkel på den ene side og en negativ vinkel på den andre siden, kan det også føre til en trekke til den ene side.

Edge Wear

Kantslitasje av et dekk er da lengst utenfor punktet på dekket slites i overkant av 2/32 tomme mer enn resten av dekket. Dette ujevn slitasje er forårsaket av camber å være ute på kjøretøyet. Camber bevirker at dekket til å bære mer vekt på den ene side av dekket enn den andre, og som forårsaker ekstra slitasje. Denne type slitasje kan skje på begge sider av dekket; det kommer an på hvis vinkelen er for langt positiv eller negativ. Dette kan også være forårsaket av utslitte kuleledd på din Honda Civic.

Feathering

Feathering er når dekkbanen utvikler en vinkel slitasje mønster. Det vil si at én side av en enkelt slitebaneblokk er lav og avrundet, og den andre siden er høyt og skarpt. Dette feathering er forårsaket av å dra av dekket fra en dårlig tå justering. Dette slitemønster kan også være forårsaket av løse hjullager.