2007 Harley-Davidson Softail Deluxe Specs

2007 Harley-Davidson Softail Deluxe Specs


Classic styling med en sjenerøs snev av nostalgi definerer 2007 Harley-Davidson Softail Deluxe. Med sin brede whitewall dekk, stor retro-stil speedometer, i full skirted fendere, gravstein frontlys, massive foran gafler og laveste setehøyde på alle Harley-modeller, har Softail Deluxe en ren retro-profil. Med nye funksjoner og nye maling ordninger for 2007 årsmodell, er Harley-Davidson Softail Deluxe en favoritt av retro-moderne motorsykkelentusiaster.

Motor, Performance og eksos

I kjernen av 2007 Harley-Davidson Softail Deluxe, er twin cam 96-kubikk-tommers, eller 1584 cc, fortrengning, 45-graders, krom og svart, luftkjølt V-Twin motor designet i samklang med et cruise stasjon sekstrinns girkasse som passer skiftet poeng til effekt sømløst. Electronic Sequential Port Fuel Injection drivstoffsystemet gjør motorsykkelen lett å starte og kjøre jevnt i all slags vær.

Stempelet hjerneslag er lengre for 2007, noe som gir ekstra dreiemoment, redusere mekanisk støy for en dypere, throatier lyd gjennom de lange løpet hagle eksosrør. Drivstoffkapasiteten er 5 liter - forvente å se drivstofføkonomi av 53-highway mpg, og 34-by mpg.

Styling og Comfort

Den Softail Deluxe er pullback stigerør og styret er designet for rytter håndtering letthet, full-lengde gulvplanker bidra til komfort og stabilitet på lange ritt og 24,5-tommers setehøyde er ideelt for kortere ryttere. En lett tilgjengelig siden stå er unik for modellen som er den integrerte bagasjehylle og krom bøyle på rytteren setet. To-up styling enkelt forvandles til solo cruising med en avtagbar passasjerpute.

Chrome-laced hjul, tank og fender emblemer fullføre retro-moderne profil.

Paint Fargevalg

2007 Harley-Davidson Softail Deluxe er tilgjengelig i Vivid Sort, Black Cherry Pearl, Black Pearl og Deep Cobalt Pearl. Nytt for 2007 er fargevalg harking tilbake til 1939 Harley tid - to-tone Olive Pearl og Vivid Svart, to-tone hvitt gull Pearl og Vivid svart, og to-tone hvitt gull Pearl og Deep Cobalt Pearl.

Dimensjoner og vekt

Den Softail Deluxe er 94,7 inches lang med en 64,5-tommers akselavstand. En moderat tung kjører vekt på 724 pounds er motvirket av lavt tyngdepunkt, noe som gir balanse og gjør motorsykkelen føles lettere.