2006 VW Jetta Problemer

2006 VW Jetta Problemer


Selv om 2006 Volkswagen Jetta har fine ytre funksjoner, har det vist seg å være et dårlig valg for kjøperne igjen med sine feil, for eksempel en dårlig bremsesystem og overføring. Motorens, servicekostnader og interiør er også problematisk.

Motor

Ifølge Msn Autos, 2006 jettas utstyrt med en to-liters BPY TFSI-motoren har dårlig motorytelse. Det er to hoveddeler som bidrar til dette problem: den mekaniske høytrykksbrennstoffpumpe og kamakselen drivstoffpumpedrift lobe. Jetta eiere bør forvente motor segl lekkasjer.

tjenesten koster

Servicekostnader er høye. For eksempel reparasjon kostnaden for mekanisk høytrykksdrivstoffpumpe problem er ca $ 1500 som i 2010, og det koster ca $ 500 for kamaksel bensinpumpen kjøretur lobe reparasjoner.

interiør Problemer

Ifølge ConsumerAffairs.com, interiør funksjoner lide i 2006 Volkswagen Jetta. Maling på radio knapper skallet etter mange års bruk, kan headliner eller tak skjørt falle ned i en verdi Edition PZEV fire-dørs sedan med en 2,5-liters, femsylindret motor, og eiers opplever elektriske problemer.