2006 Toyota 4Runner Klager

Ifølge cars.com, er 2006 Toyota 4Runner en sport utility vehicle som har en V-6 eller V-8 motor. Den er utstyrt med enten to- eller firehjulstrekk. Bilen er rolig og rir greit, men har dårlig drivstofføkonomi. Automotive Tilbakekalling for forbrukerne rapporter om at National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har mottatt 103 klager angående 2006 Toyota 4Runner.

Fartskontroll

Mange av klagene arkivert om 2006 Toyota 4Runner forholde seg til fartskontroll problemer. Kjøretøyet akselererer uten at føreren trykker på gasspedalen. Akselerasjonen skjer etter stoppe bilen, mens føreren fot er fortsatt på bremsen. Motoren plutselig omdreininger opp og stopper ikke før tenning er slått av. Forbrukerne rapporterer hastighetskontroll problem knytte det til en datamaskin motorproblem snarere enn et fast gasspedalen.

Blokkeringsfrie bremser Failure

Svikt i blokkeringsfrie bremser er en rapportert klage for 2006 Toyota 4Runner. Forbrukerne rapporterer at bremsesystemet ikke aktiveres når tråkke på bremsepedalen og bilen skyter frem fra en overspenning. Svikt i blokkeringsfrie bremser forekommer oftest ved kjøring på ujevnt underlag.

drivlinje

Forbrukerne rapporterer at når bilen stanser, det gjør en høyt klunk og støt. Det føles som om bilen blir påkjørt bakfra av en annen bil. Dette problemet starter som en liten clunking lyd, men blir gradvis verre over tid. Toyota eiere med dette problemet er bekymret for at bilen vil sjangle frem og kolliderer med en bil foran dem.

Vindus Sikt

I løpet av natta kjøring når gatelysene eller møtende bilens frontlykter skinne på Toyotas frontruten, opplever føreren dobbelt syn gjennom frontruten. Drivere rapportert at dobbelt syn fører til kvalme og er distraherende mens du prøver å kjøre.

Styring

2006 Toyota 4Runner mottatt klager på styringsproblemer ved kjøring i lave hastigheter. Bilen svinger til høyre. Dette problemet er en sikkerhetsrisiko når du prøver å gjøre en sving fordi sjåføren må i løpet kompensere rattet for bilen å gjøre sving. Drivere rapporterer at front-end justeringer og rotere dekkene ikke hjelpe off-center styring problem.