2006 Harley Road kong Engine Feilsøking

2006 Harley Road kong Engine Feilsøking


Mange Harley Davidson Road konge eiere liker å bli kjent med sine sykler og hvordan de opererer. Når det er et problem med motoren, de er ivrige til å feilsøke og lære hvordan du kan fikse det selv. Denne sjekklisten kan bidra til å løse noen mulige driftsproblemer, og løse dem vil bidra til å holde sykkelen i god stand kjører. Mer enn ett element kan være årsaken til problemet, så sjekk alle områder. Hvis det blir for komplisert, sørg for å snakke med din mekaniker.

Bruksanvisning

Motoren vil ikke snu

1 Vri tenningsbryteren til "på".

2 Kontroller batterikabelkontakter og terminaler for å være sikker på at de er riktig tilkoblet. Rengjør kabler og terminaler med en stålbørste hvis de ser korrodert eller skitten.

3 Kontroller at motorsykkelen er ikke i gir og clutch er ikke trukket i. Klem koplingsspaken mot håndtaket.

4 Se på motorstoppbryteren og kontroller at det er i "på" -posisjon.

Motor Slår Over Men vil ikke starte

5 Sjekk bensintanken for å sørge for at den har drivstoff.

6 Kontroller sikringene. Hvis en av sikringene er gått, vil dette hindre motoren i å snu seg.

7 Sjekk batteripolene for å være sikker på at de ikke er ødelagte eller løse. Batteriet toppen må være rent og tørt. Kontroller skruer, klemmer og kabler for korrosjon. Ren om nødvendig.

8 Kontroller tennpluggkablene for å være sikker på at de ikke er løse eller sprukket og shorting ut motoren. Dersom kablene er slitte eller sprukne, må de skiftes ut.

Motoren starter tungt

9 Sjekk vekten av motorolje mot brukerhåndboken. Pass på å basere det på inneværende sesong. Hvis det er om vinteren, kan oljen være for tung.

10 Kontroller tennpluggkablene for å være sikker på at de ikke er løse eller i dårlig forfatning. Dersom kablene er slitte eller sprukne, må de skiftes ut.

11 Se på kabelforbindelsene på batteripolene for å se om det er en løs ledning eller en løs tilkobling.

12 Fjern tennpluggene med en 5/8 tommers tennplugg og undersøke dem. En sotet, indikerer svart innskudd at motoren har blitt tomgang for lenge. Hvis innskuddet på pluggen er våt og svart, er pluggen felt av olje. Begge disse vil føre til at motoren fungerer som den skal.

motoren blir overopphetet

1. 3 Kontroller olje å se om det er en tilstrekkelig forsyning. Start motoren og la den gå på tomgang til oljen og motoren er varm før du sjekker.

14 Test for å se om oljen tilbake til pannen hvis det er nok olje. Oljen kan ikke sirkulerer på riktig måte. Etter å ha sjekket nivåene, vent i tre minutter for oljen renne ned i pannen. Hvis oljen ikke går tilbake til pannen, slå av motoren til du finner problemet.

15 Slå av motorsykkelen hvis du har vært på tomgang i lengre perioder av gangen. Dette vil føre til at motoren overopphetes.

Hint

  • Disse feilsøkingstips er guider til å diagnostisere problemet. Les servicehåndboken før du utfører eventuelle reparasjoner.