2006 Chevy Silverado 1500 Tire Specs

2006 Chevy Silverado 1500 Tire Specs


2006 Chevy Silverado 1500 kan utstyres med en rekke forskjellige dekk, avhengig av hva du bruker trucken og klimaet. Disse ulike dekk vil påvirke trekkraft av Silverado, så vel som dens kjørekomfort og støynivå.

Goodyear Wrangler SR-A

Goodyear Wranglers er standard dekk bygget for pålitelighet på byens gater eller annen asfalt under alle forhold. På en JustTires.com karakterer skala, de fungerer under alle forhold, blir vurdert 7 av 10 i vått og tørt og snø trekkraft. Men de får også en 7 i rolig tur og kjørekomfort, noe som kan være en ulempe hvis du bruker Silverado for personlig bruk mer enn forretningsbruk. Disse dekkene har en 50 000-mile garanti fra JustTires.

Dunlop Grandtrek AT20

Dunlop Grandtrek AT20 er en mindre, rimeligere dekk for Chevy Silverado og unrated i visse veiforholdene mens de har vært høyt rangert i andre. Når det gjelder veigrep på våte veier, Dunlop Grandtreks scorer en 8, og har en topp rangering på 10 for rolig tur. De er best egnet til lastebiler som ikke skal brukes for off-road kjøring eller i isete forhold. Grandtreks har en garanti på inntil 60.000 miles gjennom JustTires.

Goodyear Fortera SilentArmor

Goodyear Fortera Silent Armor dekkene er høyt rangert i alle kategorier, får en 10 score i både kjørekomfort og rolig, og en 8 i både våte og tørre forhold. I snørike forhold, de rangere en 7, en relativt høy score for slike glatte overflater. Disse dekkene er tykkere og tyngre enn de fleste Silverado dekk og har en garanti gjennom JustTires av 70.000 miles. Men de er blant de dyrere dekk for denne lastebil.