2005 Lincoln Sound Systemvalg

The Lincoln merkevare er en luksus linje av biler laget av Ford. 2005 Lincoln LS er en fire-dørs sedan som leveres som standard med skinnseter, elektriske vinduer og dører, klimaanlegg og cruise control. De ulike versjonene av bilen er utstyrt med ulike lydanlegg.

Luxury Modell

LS Luksus er standard 2005 Lincoln modellen, og den kommer med vanlige funksjoner som aircondition og justerbare seter. Fabrikken bygde stereo har en radio som støtter både AM og FM-bånd. Dine favorittstasjoner kan programmeres til en av radioens forhåndsinnstilte knapper med letthet. Stereoanlegget inkluderer også en kassettspiller og en single-platers CD-spiller. Lyden kommer fra fire høyttalere bygd inn dørene på bilen.

Sport og Ultimate Modeller

2005 Lincoln LS linje inkluderer to sportsmodeller - V8 og V6 Sport og Ultimate. Lyden system i hvert kjøretøy er den samme. Alle har samme oppsett som Luxury modell gjør, men kassettspiller / enkel CD-spiller er erstattet av en in-dash seks-plate CD-skifter, slik at du kan veksle mellom flere album med et trykk på en knapp. Sport og Ultimate-modellene kommer med en 180-watts forsterker, en subwoofer for å forsterke basen og 12 høyttalere i hele kjøretøyet.

THX-sertifisert Option

Oppgradering til SoundMark, vil THX-sertifisert lyd system gi deg en radio og seks-platers CD-skifter som skaper filmen lydkvalitet. THX-sertifisert systemet har også 12 høyttalere og en subwoofer for maksimal effekt. THX-sertifisert lyd vil gi deg høyere kvalitet musikk og mer naturtro menneskestemmer mens 12 høyttalersystem gjør systemet høres flott ut uansett hva setet du tilfeldigvis sitte i mens du kjører nedover veien.