2005 Honda Accord Side View Mirror Installasjon

2005 Honda Accord Side View Mirror Installasjon


Honda Accord vil gi gode resultater hvis du vedlikeholde den. Hvis din side peilet er skadet eller ødelagt, kan du installere en ny en selv. Dette er billigere enn å ha dette gjort på et bilverksted. Kjøp en ny side speil fra din Honda-forhandler eller fra en online auto deler leverandør.

Bruksanvisning

1 Fjern dørpanelet. Se i Honda Accord reparasjonshåndbok for instruksjoner i å fjerne dørpanelet. Hekt av stenger og kontakter på innsiden av døren panel og sette den på gulvet.

2 Fjerne filmen som dekker adgangen til den side speil. Det er vanskelig å unngå skade på film mens du fjerner det slik at du må kjøpe et nytt stykke film dekker når du kjøper en ny side peilet.

3 Nå gjennom tjenesten hull i speilhuset med en skrutrekker. Løsne skruen som holder speilet. Vri skruen ut med hånden.

4 Nå rundt døren og støtte speilet med den andre hånden. Fortsett å vri skruen ut, deretter ta speilet som det faller ut når du fjerner skruen helt. Sett skruen på et trygt sted slik at du ikke mister den.

5 Installer den nye sidespeilet ved å plassere den der den gamle speilet var. Sett inn skruen du tok ut i trinn 4 og vri den i med hånden. Stikk en skrutrekker inn i tjenesten hullet for å stramme skruen.

6 Sett på film dekker som ble skadet da du tok ut den gamle speilet. Skyv den på plass i fordypningen på døren.

7 Sitt i bilsetet og justere speil slik at du kan bruke den riktig.

Hint

  • Prosedyrene for å fjerne og replaking passasjer side speilet er identisk med den for førerens side speil.
  • Av sikkerhetsmessige grunner, ikke kjøre bil før du har riktig installert en sidespeilet.