2005 Harley Road kong Oljeskifts Instruksjoner

Ærede amerikanske motorsykkelprodusenten Harley-Davidson Road konge modellen er et populært valg blant entusiaster som verdsetter stil og komfort i en touring sykkel. En av de 2005 Road Kongens funksjonene er muligheten til å få nesten 50 miles per gallon på den åpne veien. Men for å få mest mulig ut på sykkelen, er litt TLC nødvendig. Oljeskift er nødvendig med noen få tusen miles, men heldigvis er det en gjør-det-selv prosjekt som kan holde kongen i førsteklasses stand kjører.

Bruksanvisning

1 Prop sykkelen på stativet og skyv en tom dryppformen under oljepluggen. Sakte fjerne oljepluggen og la det brukte oljen renne ned i dryppformen til drypp er ikke-eksisterende. Dette kan ta litt tid, avhengig av hvor mange liter du hadde i motoren på tidspunktet for vedlikehold. Trekk knuse skive fra pluggen tips og erstatte den med en ny vaskemaskin.

2 Tørk av rester på oljefilter skjermen mens du venter på den gamle oljen renne. Bruk oljefiltertang for å fjerne det gamle filteret trygt ved å skru den med klokken; sørg for å fjerne O-ringen som følger med filteret. Hvis behovet være, bruke en flat skrutrekker til pop ringen gratis.

3 DAB en liten bit av ny olje på O-ringen og erstatte det. Plasser et nytt oljefilter på plass inne i olje-skjermen. Re-skru oljefilteret tilbake på plass og erstatte oljepluggen. Plasser den smale enden av en plasttrakt inn i den oljeinnløpsventilen og langsomt hell 2 av de 4 liter olje inn i motoren.

4 Start Road Kongens motoren og la den gå i ca 5 minutter å varme den nye olje og la den gå gjennom motoren. Slå av motoren å la den avkjøles; etterpå, hell de siste to liter olje inn i motoren og sett på oljelokket.