2005 Dodge Caravan Specs

For 2005 årsmodell, en av Dodge Caravan beste funksjonene var prisen. Produsentens veiledende pris var $ 18 330, en av de lavest prisede minivans på markedet på den tiden. Sammenlignet med Dodge Grand Caravan, er det vanlig campingvogn kortere, med en 113-tommers akselavstand. Selv om Dodge Caravan ikke har så mange eksklusive interiør funksjoner som andre biler, den har en tilstrekkelig mengde for å tilfredsstille Caravan drivere.

ytelses~~POS=TRUNC

2005 Dodge Caravan består av en 2499-cc og 2,5-liters rekkefirer-front-motor som opererer på fire ventiler per sylinder. Modellen går opp til 150 hestekrefter ved 5200 rpm. Den har en 20,1-gallon hoved blyfri bensin tank, en flerpunkts injeksjon drivstoffsystemet og bruker blyfri bensin 87, og opererer på 26 miles per gallon (mpg) drivstofføkonomi på motorveien og 20 mpg drivstofføkonomi i byen.

håndtering Specs

The Caravan har en akselavstand på 3,61-til-en, og gir to skivebremser, inkludert to ventilerte skiver, samt en plassbesparende stålfelg under reservehjulet kroppen. En strut forhjulsoppheng bidrar til å kontrollere vinkelen på bilens hjul til bilen håndtering. Kjøretøyet omfatter også en bjelke suspensjon stiv med bladfjærer for å ytterligere støtte mekanismer for styring av forhjulene.

Caravan Utvendig Specs

De ytre målene på Caravan er 189,1 inches i lengde, 78,6 inches i bredden og 68,9 inches i høyden. Fysiske funksjoner inkluderer kroppen side molding, svart støtfangere foran og bak, Pearl maling og varmereflekterende glass. Bilen har også fører- og passasjer eksternt justerbare speil, komplekse halogen pære frontlykter og vindusviskere med automatisk periodisk tørke.

2005 Dodge Caravan Interiør

Den interne dimensjoner av Caravan er 39,6 inches av foran takhøyde, 39,9 inches av bakre takhøyde, 57,2 inches av foran hip rommet, 67,8 inches av bakre hip rommet, 40,6 inches av foran benplass, 36,5 inches av bakre benplass, 63 inches av foran skulder og 64,7 inches av bakre skuldre. Bilen har forseter, bakseter og tredje seterad, hver med to høydejusterbare hodestøtter. Forsetet sentrum kommer med et armlene og et lagringsområde ligger under passasjersetet. Tredje seterad er valgfritt og gir 45,6 kubikkfot plass hvis fjernet. Interne funksjoner i Caravan inkluderer en fast mast antenne, lydsystem med AM / FM, CD-spiller, fire høyttalere og setekoppholdere.