2002 Mini Cooper bakluke Vil ikke lukke riktig

Selv om en Mini Cooper er en kompakt bil, er det fremdeles er utstyrt med en bakluke som kan åpnes, slik at du kan laste ting inn på baksiden av kjøretøyet. Hvis du eier en 2002 modell år Mini Cooper, har det satt på noen år, og kanskje begynner å vise tegn på slitasje, for eksempel problemer med å lukke bakluken. Den gode nyheten er at du raskt kan løse disse problemene.

Bruksanvisning

1 Løft bakluke håndtaket og prøver å lukke bakluken. Mens lukke bakluken trykker innover med håndflaten like over håndtaket og se om du kan stikke låsemekanismen på plass. Hvis dette ikke løser problemet, går du videre til neste trinn.

2 Spray bakluke håndtaket med kaldt vann og deretter prøve å lukke det. Noen ganger ekstrem varme kan påvirke håndtaket, gjør bakluken vanskelig å lukke. Hvis dette ikke løser problemet, fortsetter du til neste trinn.

3 Klatre på baksiden av Mini Cooper og inspisere låsemekanismen. Bruk tuppen av en skrutrekker til pop mekanismen ut om det er fast på plass. Skrelle tilbake slimhinnen rundt mekanismen for bedre tilgang. Hvis dette ikke løser problemet, fortsetter du til neste trinn.

4 Bruk skrutrekker til å fjerne skruene på låsemekanismen og justere mekanismen i rammen. Sørg for at den er sikker og i flukt med rammen.

5 Bytt ut skruene og prøve å lukke bakluken.